DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

torsdag den 29. september 2011

Op på hæklenålen igen

Hhhmmm - som jeg nævte i forrige indlæg, var der slet ikke blomster nok til en hel lampe. Der er ikke noget værer end, at opdage man slet ikke er færdig. Det er næste lige så alvorligt, som når der bliver dømt ommer. Men jeg er igang med hæklenålen igen.


Heldigvis havde jeg lavet en diy på, hvordan blomsterne skal hækles, for jeg kunne selvfølgelig ikke huske det, til trods for at jeg jo synes, jeg havde lavet ottehundredetusinde af slagsen.

onsdag den 28. september 2011

Lampe undervejs

Nu er jeg endelig kommet dertil hvor hæklede blomster skal blive til lampe. Montagen er begyndt og jeg fifler med nål, tråd, hæklede blomster og kæmpe uhåndterlig lampeskærm.


Har prøvet at sidde i sofa, på gulv, ved spisebord, stå ved køkkenbord - alt er lige besværligt, men det værste er da lige godt, at jeg kan se, at de cirka ottehundredetusinde blomster jeg har hæklet slet ikke er nok. Pyh-ha. Så nu er hæklenålen igen fundet frem.

tirsdag den 27. september 2011

Livagtig gavlkunst

I mit forrige indlæg viste jeg billeder fra den franske by Chermonix, jeg netop har besøgt. Jeg tog et billede at dette fasinerende galvmaleri, der er så livagtigt, at det er svært at se, hvad der er real or painted. Prøv selv at se.

De 2 personer i forgrunden er selvfølgelig ægte og de bagerste malet

Balkonerne på siden er ægte, på gavlen malet

Og så var der vist lige noget store sving med visa-armen!!!

Samme bluser set bagfra - hvor man kan se lag på lag stilen.

Alt tøjet er det samme mærke DEHA og kan så vidt jeg ved ikke købes i Danmark. Super lækker kvalitet og pasform (og en lille smule dyrt). De er meget flot i design og selv om det er Streetagtig, kan det fint bruges på job.
Vil prøve at spørge Butik Waldo om distribution af dette mærke - for det er virklig lækkert

Det obligatoriske boligmargasin

Mit motto: Aldrig besøge et land uden at hjembringe lokalt boligmagasin

Fansy og traditional boots

Mit elskede Lancôme - og en enkelt MaxFactor (ingen, ingen, ingen kan lave læbestift som MaxFactor og så oven i købet til næsten ingen penge.

mandag den 26. september 2011

Bjergtur i Frankrig

Er kommet tilbage efter at have jobbet i Frankrig. Der er lige lovlig meget gang i rejse aktiviteten, men jeg kan kun sige, at jeg elsker at rejse, selv om meget bliver forsømt, når jeg er så meget hjemmefra.

Fredag aften, da vi var færdig med job, blev jeg inviteret på en tur op til det skønne Charmonix, en by der ligger 2000 m oppe ad bjerget Mont Blanc, som er knap 5000 m højt. Her får I lige et billede taget fra bilen på vej der op.


Vi stoppede undervejs og gik en runde her ved søen. Vejeret var fantastisk, 25 gr. trods sidst på dagen og trods vi jo var næsten 2000 m oppe.

Fotoet herunder er taget ned i søen, hvor bjerget på første billede er genspejlet.


Lidt længere oppe kom vi til den stejle bjergside, som er et yndet klatremål for de seje.

Og da jeg zoomede ind kunne jeg se.....

et modigt menneske....

hvor til jeg i kåd begejstring meddelte,
at det vil jeg prøve næste gang.
Det gav vi så hinanden hånd på. Glæder mig.


De vi kom op til selve byen Charmonix, gik vi på restaurent og spiste traditionel fransk ostefondue. Og tænk, vi sad udendørs til kl. 11 om aftenen. Får lige pludselig helt lyst til at tage derned igen, men lige nu glæder jeg mig til, at have tid til at kigge alle bloggene igennem.

torsdag den 22. september 2011

Mangler tid !!!!

Jeg savner at have tid til bloggen. Jeg jobber lidt meget og når kun at lægge få indlæg ind på min blog og jeg når slet ikke at følge med på jeres blogs. Hmmm hmmm.... Fra midt næste måned letter arbejdsmængden. Glæder mig.I aften - tid til at læse mine 2 boligmagasiner fra Ungarn. Spænt på hvad Ungarn kan byde på. :)

tirsdag den 20. september 2011

Lamper af engangsbestik

Er lige nødt til at vise billeder af disse sjove lamper, jeg så på en café i Budapest.
Jo, jo og de var skam "hand made by owner". Jeg spurgte selvfølgelig om det var genbrug, og ja, det var det, sagde manden. Ikke fordi genbrug var konceptet på caféen, hvilket nok også kan ses på nederste foto, hvor jeg lige viser, hvad helikoptermanden og jeg fik til kaffen, men bestikket var brugt og rengjort efter en havefest og hans kone havde designet og lavet lamperne. De er da for sjove.


Det var mums, mums, mums.
Jeg er blevet tildelt en Award fra June med bloggen VanFlittig. Tusind tak for det.
Reglerne for modtagelse er:

1. Takke og linke tilbage til den person, der tildelte mig awarden.
Det har jeg allerede gjort


2. Give den videre til 8 andre bloggere, som jeg har opdaget for nylig.
Så bliver man jo tvunget til at surfe lidt rundt og det var egentlig meget sjovt.


1 SanneP Kunst
2 Rumpetski
3 Prikke
4 Maagaards midtliv
5 Mere end
6 House of hesselberg
7 Dressed by Maniacs
8 Smilerynker

3. Kontakte de 8 bloggere og fortælle dem om deres pris.
Det gør jeg om lidt

4. Fortælle 8 ting om mig selv:
1: Jeg har levet 17 år uden fjernsyn
2: Jeg hader sofaer, men elsker store puder
3: Jeg er totalt stolt af min datter og alt det hun står for
4: Jeg er veganer, men ikke fanatisk
5: Jeg arbejder altid lidt for mange timer hver uge
6: Jeg laver aldrig To Do lister, men næsten dagligt en Done liste
7: Jeg har en hvid bil med store røde sommerfugle på
8: Jeg elsker at rejse

mandag den 19. september 2011

Budapest Shopping

Taske fra Decigal - jeg er fuldstændig vild med det mærke og så er tasken
 oven i købet stor nok til min PC

Sort sko med hæl - lokalt mærke og dejlig kvalitet

Samme sko som ovenfor - men tjek lige - læder indeni og udenpå - som en
drøm at stikke foden i :)

Meget bløde brune bukser - strechbuks og super lækre at have på

Klassisk flad sko fra Hilfiger - navygreen - har faktisk en del tøj i den farve

Meget, meget klassisk sort løs buks med pressefolder og smalle legs

Samme buks, men tjek lige silkestibe som ender i lynlås ved ankel

Praktiske sandaler - udelukkende købt fordi det var så varmt i Budapest

Skindtaske - også stor nok til PC. Kunne ikke stå for farverne

fredag den 16. september 2011

Det matcher

Jeg vil gerne lige vise jer, hvordan mine billig indkøbte Budapest ure matcher mine home created fingerringe. 
Har jo på en måde lyst til, at vise jer alt, hvad jeg købte i Budapest, men synes alligevel i skal skånes for billedespam. Jeg vil derfor nøjes med at nævne, at sko og tasker er mega billig i det land og kan fåes i stort set alle butikker. Gæt om det betød, at jeg gik shop amok.

torsdag den 15. september 2011

Fingerringe DIY

Kender I det? Uanset hvor lækker, lækker, lækker ferie man lige har været på, så er det bare skønt at komme hjem. Det er lige som om huset er blevet lidt mere lækkert, mens man har været afsted og det er som om, at man lige er nødt til at dimse med noget i huset, for sådan lige at nyde det helt 100%. Det var hvad der skete for mig igår. Jeg var simpelthen nødt til at hellige mig nogle timer i mit krea rum og jeg kastede mig helt uden overvejelse over perlene.


Det blev til fingerringe.


De er lavet af cykelslange, perler og pircingstave. Det er ret nemt. Skær eller klip en lang strimmel af cykeldækket. lav hul i hver ende med tynd og dernæst tyk nål. Stik pircingstang gennem første hul, sæt perler på og stik pircingstang gennem det andet hul. Sådan. Det var nemt ik?


Jeg lavede en tre stykker til mig selv og et par som netop er sendt afsted som gave. I gaveæsken har jeg lagt ekstra perler, så gavemodtageren kan skifte perle efter humør, behov, farve og form. Hvis du ikke lige bor ved siden af en pircing butik, så prøv nettet. Det er muligheder nok. Håber du har lyst til at prøve.

onsdag den 14. september 2011

Budapest

Jeg er hjemme igen. Har været på helt vidunderlig dejlig luksus tur til Budapest og det var ren ferie. 6 dages dasen og osen. Ikke noget med at jobbe overhovedet. Temperatur melle 28 og 32 gr. med skyfri himmel. Fortovsrestaurent til kl. 24 nat uden at tage ekstra trøje på. Nøøhhh - det var godt.


Det var helt tilfældigt at det blev Budapest. Viste ikke at denne by er så fantastisk, men nu vil jeg bare der ned igen.


Jeg kan se, at min blog har fået det bedre, ser mere rigtig ud, når jeg laver et indlæg. Nu glæder jeg mig så til at se, hvor hurtigt et indlæg bliver synligt på alle blogrolls. Tør slet ikke tro, at også denne del virker. Til gengæld glæder jeg mig rigtig meget til at kigge alle jeres indlæg.

tirsdag den 6. september 2011

Min blog gør mig sindsyg!!!!!

Jeg kan intet med denne blog og har ikke kunnet det i flere dage. AArrrrhhhhh.Hr. blogdirektør, nu må du fanme ta' dig sammen. Du er vel ikke interesseret i vi alle skifter over til andet blogland vel. Du kunne da i det mindste informere os, når du gør tiltag der bremser os her på bloggen. Du har jo alle vores mail-adresser ik!  Arrrrhhhhhh


lørdag den 3. september 2011

Kæmpe KO-serie

Jeg har arbejdet på højtryk i en længere periode. Skal nemlig udstille min seneste serie allerede næste weekend. Udstilingen er på Tinghuset et afsnit under sygehuset, som tager hånd om unge med ondt i sindet.

Kolaps

Jeg har valgt et KOtema fordi koen er kluntet på en dejlig befriende måde som jeg synes giver plads til alle. Formen er glad, komisk, naivistisk og der er knald på farverne.

KOmplet

Jeg håber at publikum vil findes serien opmundtrene og underholdende. Billederne jeg viser her er rimelig store, 120 x 100 cm "Acryl på lærred" Disse ryger nu afsted til indramning. 

KOmpleks

Jeg har også malet nogle der er endnu større som er til indramning netop nu. Selvfølgelig er der også en lille serie som jeg selv indrammer og den viser jeg nok også senere. 

KOvending

Inspirationsaften

Jeg er tilbage efter at have været en uge i henholdsvis Wien og Brno (Tjekkiet). For lige at være helt sikker på, at I bliver lidt misundelige, kan jeg oplyse, at der var høj sol fra morgen til aften og at temperaturen var helt i top.

Morgenkaffe ude på terrassen kl. 7 om morgenen og aftensmad på fortovsrestaurant kl. sent om aftenen. 

Som sædvanlig blev der brugt meget tid i fly, lufthavn og taxi, så der blev selvfølgelig hæklet en del, hvilket jeg vil vise en anden dag.

På turen købte jeg sædvanen tro boligmagaziner, hvor jeg kom frem.

Mit motto er: "Aldrig besøge et land uden at hjembringe lokalt boligmagazin. Her ser I høsten:

Fra Wien - her er der knald på farverne og stilen er helt lækker


Fra Tjekkiet - mit ynglingsblad - og se lige navnet :)

Også fra Tjekkiet.
Man tror jo ikke de ved noget om boligindretning i over i Tjekkiet, men det gør de!

I aften er der dømt, brændeovn, lænestol og læselampe. Et enkelt glas rødvin og lidt Kusmi The sniger sig sikker også ind over. Der er allerede tændt op og jeg kan ikke længere vente med at få kigget magazinerne igennem. Tror godt fem fede margaziner kan fylde min krea-tank op igen.