Vegetarisk mad betyder ingen kød. Da jeg er veganer spiser jeg intet fra dyr, hverken mælk, ost eller æg. Jeg har efterhånden fundet ud af, hvordan jeg kan udskifte disse produkter med veganiske produkter.
Til aftensmad idag har jeg lavet rodfrugtkager med bønnesalat.
Når der i opskrifterne står mælk, bruger jeg soyamælk, ved fløde bruger jeg soya cuisine og ved hvedemel bruger jeg speltmel af god kvalitet.
Jeg bliver i godt humør, når jeg står og snitter grønsager. Farverne og duften gør mig glad. I opskriften står der revet grønsager, men jeg snitter, så der bliver mere bid i færdigretten.
Bønnesalaten er egen idé: kidneybønner fra dåse (Kavli), Friske grønne bønner skåret i mindre stykker, mandelsplitter. Det hele bliver ristet på panden i kokosolie. Smager mums.
Det ser sørme rigtig lækkert ud og som du skriver er farverne smukke og "opkvikkende" i sig selv :)
SvarSletDet ser virekilg lækkert ud. Det gør kogebogen også. Er den helt ny?
SvarSletKnus
Hvor ser det dog lækkert ud! Synet betyder utroligt meget for madoplevelsen, og jeg ville ikke savne kød et sekund med sådan et måltid.
SvarSletN har jeg læst dine indlæg om det Helbredende køkken - de er meget inspirerende.
SvarSletJeg har spist vegetarisk i lange perioder - og har det så meget bedre.
Lige nu får du mig til tænke at det må jeg vist tilbage til igen ;-) det er bare lidt besværligt synes jeg.
Jeg tror dog jeg forsøger. Tak for inspirationen.
KH Siffe