Sider

lørdag den 14. juli 2012

Kokosmuffins med banan og chokolade

Så var det min tur til at medbringe kage på job. Jeg ved ikke, hvorfor vi hele tiden skal spise kage på mit job, men det skal vi! og OK - jeg er der jo ikke så meget, så det går nok. Mit bage-kage-projekt blev kokosmuffins med banan og chokolade. Fundet her.



Jeg har fået den fikse idé at klistre opskrift op på væggen med Masking Tape - så bliver tapen da brugt til noget og opskriften altid til at få øje på. 



De her fantastiske farvestrålende muffinsforme fra Søstrene Grene kan i sig selv motivere mig til at bage. Farver gør altså bare noget ved mig. 


Kager til hele kontorbanden :)



Og mums, hvor de smager godt!


Opskrift til 12 stk.
  • 125 gr. blødt smør
  • 1 1/2 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 stang vanilje
  • 1 dl mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 dl. kokosmel
  • 2 modne banaer
  • saft fra 1 citron
  • 50-100 gr. hakket mørk chokolade

Dej: Pisk sukker, vanilje og æg sammen og rør blød smør i. Tilsæt mel, bagepulver og kokosmel. 
Fyld: Mos bananerne og tilsæt citronsaft og chokolade.
Fyld muffinsforme med et lag dej - et lag fyld - et lag dej.
180 grader i ca. 20 min. 

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det lækkert - og en rigtig god idé at bruge speltmel i kager, som jeg kan se, du gør! Og jeg er vild med din tallerken :-)

    SvarSlet
  2. Uhm... Tror da at de bliver bageprjektet til næste sommer-regnvejrsdag! Tak for det. Kh Lisbet

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar