Vi forsøgte at redde det, men i nat væltede det, dels pga af vægten fra alle æblerne og dels pga af mega meget vand i Å, som gør jorden blød.
Nu vil jeg plukke alle frugterne og har derfor brug for alle opskrifter med æbler, især hvordan jeg kan fryse æblerne. Har hørt at man kan skære dem i tern og fryse direkte (uden kogning og sukker osv).
Er der nogen af jer som har erfaring her?
Du kan sagtens skrælle og skære æblerne i både/ tern og så smide dem i poser og direkte i fryseren. Så er det bare at tage dem op og koge dem til æblemos/grød. Som kan bruges til æblekage med makroner og flødeskum.
SvarSletKh 10na
Det var synd, at dit gamle æbletræ væltede! Jeg har desværre ingen erfaringer med at fryse æbler - her har vi lavet æblemarmelade med kanel.
SvarSletHar du en æbleskræller? Hvis ikke kan det anbefales at investere i en - ellers er et jo ret mange æbler du skal have skrællet i hånden:-)
SvarSletDu kunne også leje/låne en "moster": (de er temmelig dyre at købe selv)
SvarSletLave most, fryse det ned, helt rent, uden tilsætningsstoffer.
Når det bliver tøet op engang til vinter, så er det simpelthen et glas fyldt med sommer!!
Hej , du kan bare skrælle æblerne og skære dem i både eller tern og så smide dem i fryseren. De kan bruges til mange ting , grød , mos, æblekage , tærter og saft.Du kan jo også tørre nogle, lige som bonderøven.Hilsen Birthe
SvarSletJeg kan kun sige æblekage, æblekage elsker æblekage;0))
SvarSletKender kun til at koge mos og fryse det også har man til æblekage hele vinteren.
God arbejdslyst
......du kan også blot skære æblerne i både og fjerne kernehuset.....vupti klar til fryseren. Smager skønt som bagte æbler med mandler, marcipan, rosiner osv. eller til æbleflæsk - men du er vist vegetar!
SvarSletJeg har kogt æblesmør (har en opskrift på bloggen) det smager rigtig godt.
SvarSletJep, bare i fryser med æblerne :)