Sider

fredag den 23. november 2012

Æggemuffins

Jeg er ret vild med disse æggemuffins som jeg laver i store mængder så der både er til nu og her + fryser. Jeg spiser dem både til morgenmad og frokost. De er nemme at lave, smager himmelsk og er ret sunde. Æg røres med groft hakkede grøntsager (resten fra dagen før). Masser af krydderier, her har jeg brugt oregano, chili, citronpeber, salt og peber. Revet ost, men ikke for meget. Fyldes i muffinsforme og bages 170 gr. indtil de er faste og gyldne. Velbekomme. 





12 kommentarer:

  1. Ser lækre ud, og dejligt nemt, at man kan hive dem ud af fryseren, når det skal gå stærkt :)

    SvarSlet
  2. Det er en lækker ret, den snupper jeg lige. Vi er også til små overraskelser i madpakken.

    God week-end.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  3. Fantastisk idé - de ser super lækre ud.
    God weekend,
    Ax

    SvarSlet
  4. Det lyder superlækkert - tak for ideen! Her er vi hooked på rødbedefrikadeller i øjeblikket, men nu må dine æggemuffins prøves.

    SvarSlet
  5. Tak for en lækker ide!

    Må straks igang! ;)

    SvarSlet
  6. Uhm - det ser fristende ud og så fint serveret i papirsmuffins

    SvarSlet
  7. ....lækkerier fra morgenstunden.......

    SvarSlet
  8. Hvor ser det lækkert ud! Hvor mange æg bruger du ca. til at fylde din plade ud?

    SvarSlet
  9. De ser rigtig gode ud! Her har vi før lavet små æggemuffins til morgenmad, og de mætter rigtigt godt og er gode at variere morgenmaden med.

    Jeg vil i hvert fald afprøve med flere krydderier i mine - og med andre grøntsager.

    SvarSlet
  10. Håber du ser denne kommentar selvom indlægget er ældre. Hvordan gør du med optøning hvis man vil bruge en til madpakken? Er det bare i køleskabet aftenen inden og så kan den spises kold i madpakken hvis denne er på køl?

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar