Jeg er ret vild med disse æggemuffins som jeg laver i store mængder så der både er til nu og her + fryser. Jeg spiser dem både til morgenmad og frokost. De er nemme at lave, smager himmelsk og er ret sunde. Æg røres med groft hakkede grøntsager (resten fra dagen før). Masser af krydderier, her har jeg brugt oregano, chili, citronpeber, salt og peber. Revet ost, men ikke for meget. Fyldes i muffinsforme og bages 170 gr. indtil de er faste og gyldne. Velbekomme.
Ser lækre ud, og dejligt nemt, at man kan hive dem ud af fryseren, når det skal gå stærkt :)
SvarSletDet er en lækker ret, den snupper jeg lige. Vi er også til små overraskelser i madpakken.
SvarSletGod week-end.
Kh. Lis
Fantastisk idé - de ser super lækre ud.
SvarSletGod weekend,
Ax
Det lyder superlækkert - tak for ideen! Her er vi hooked på rødbedefrikadeller i øjeblikket, men nu må dine æggemuffins prøves.
SvarSletTak for en lækker ide!
SvarSletMå straks igang! ;)
De ser virkelig lækre ud!
SvarSletUhm - det ser fristende ud og så fint serveret i papirsmuffins
SvarSlet....lækkerier fra morgenstunden.......
SvarSletHvor ser det lækkert ud! Hvor mange æg bruger du ca. til at fylde din plade ud?
SvarSlet12 æg til 12 muffins :)
SletDe ser rigtig gode ud! Her har vi før lavet små æggemuffins til morgenmad, og de mætter rigtigt godt og er gode at variere morgenmaden med.
SvarSletJeg vil i hvert fald afprøve med flere krydderier i mine - og med andre grøntsager.
Håber du ser denne kommentar selvom indlægget er ældre. Hvordan gør du med optøning hvis man vil bruge en til madpakken? Er det bare i køleskabet aftenen inden og så kan den spises kold i madpakken hvis denne er på køl?
SvarSlet