10 personer
200 g blødt smør
200 g sukker
4 æg
200 g hvedemel
½ dl mælk
Pynt:
4 dl flormelis
Sådan gør du:
- Rør smørret med sukker. Kom citronsaft og skal i.
- Tilsæt æggene et ad gangen. vend hvedemelet i sammen med mælk, vaniljesukker og bagepulver.
- Fordel dejen i en springform (22 cm i diameter) foret med bagepapir. bag kagen ca. 1 time ved 175 gr. på nederste ovnribbe. stik et spid i kagen, hvis der hænger ubagt dej på, skal den bage lidt længere.
- Pisk flormelis og æggehvide sammen til en luftig glasur, og farv den gul med levnedsmiddelfarve. fordel glasuren over kagen, og lad den stivne.
* Opskriften er fra Hendes Verden
Jeg har selv bagt den flere gange, det smager nemlig rigtigt godt.
SvarSletJeps - nem, hurtig og lækker
SletDen ser også rigtig lækker ud, men kunne du ikke lige skrive ,hvor lang tid den skal bages ? :-)
SvarSletBagetid er nu tilføjet - tak fordi du gjorde mig opmærksom på manglen :)
SletHa en god dag.
Den ser også rigtig lækker ud, men kunne du ikke lige skrive ,hvor lang tid den skal bages ? :-)
SvarSletBagetid er nu tilføjet - tak fordi du gjorde mig opmærksom på manglen :)
SletHa en god dag.
Nam, nam jeg elsker citronmåner - især de hjemmebagte :-)
SvarSletHjertelig tillykke med fødselsdagen <3
Tusind tak - sjovt som den citronmåne har fået come back :)
SletJeg elsker bagværk med citron.
SvarSletI det hele taget er citron blevet en vidunderting her hos mig - bruger den stort set i alle retter for tiden.
Slet