Sider

torsdag den 28. februar 2013

Marokkansk gulerodssalat

Som tilbehør til lækker oksetornedos med rodfrugtgratin, fik vi denne lækre salat da vi har på Rømø i weekenden. 
Salaten er lavet med inspiration fra opskriften i Claus Meyers bog "Salatværkstedet".


Salat:

  • 1/2 kg gulerødder skæres i super tynde skiver (Jeg brugte en kartoffelskræller)
  • 2 store appelsiner skåret i tern
  • 80 gr ristede pinjekerner
  • 2 spk olivenolie
  • 1 skalotteløg skåret i tynde skiver
  • friske mynteblade 


Dressing:

  • saft fra appelsinerne eller juice
  • akaciehonning
  • hakket hvidløg
  • knust chili
  • citronsaft
  • olivenolie. 

Hæld gerne dressinger over salaten ca 1/2 før servering - mums og god appetit.

4 kommentarer:

  1. Uhm, det lyder godt! Den vil jeg prøve :-)

    SvarSlet
  2. Ja, den lydder lækker og frisk. Tak for opskriften :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar