DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 28. juni 2011

DET helbredende KØKKEN

Engang for hundrede år siden var jeg vegetar og i en meget lang årrække var jeg også veganer. Pludselig en dag, kom jeg til at tænke på, hvor godt jeg egentlig havde det den gang. Følte mig altid sund, let og fyldt med energi. Nu hvor jeg er blevet kødædende, (det var noget der bare kom snigende lige så langsomt), er jeg ofte forspist, tung og uoplagt. Derfor blev jeg glad for at opdage at en ny og meget inspirerende opskriftsbog er kommet på markedet. Det helbredende køkken.

Jeg ønskede mig bogen og nu ligger den på mit skrivebord. Jeg har nu læst indledning, forberedelse, kom godt i gang, motivation og fordelene som er beskrevet i bogen og er ikke længere i tvivl. Jeg starter på mandag. 4 ugers ren veganer kur. Efter de 4 uger vil jeg overveje, om jeg skal forsætte helt, delvist eller slet ikke. Jeg har en meget klar fornemmelse af at jeg vil få det bedre, meget bedre, ved at spise grønt og kun grønt.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det flot - jeg får lyst til at følge i dine fodspor! Synes du har ret i, at man føler sig bedre tilpas uden kød. Og meget apropos så vandt en vidunderlig og vegansk blogger 1. pladsen i FDB’s konkurrencen “Danmarks Bedste Madblogger”!

  http://hijaluna.wordpress.com/2011/06/22/manebarnet-er-karet-som-danmarks-bedste-madblogger/

  SvarSlet
 2. Det lyder faktisk godt - gemmer tanken til ferien er overstået, og nøjes med at spare lidt på kødet (i øjeblikket kan jeg iøvrigt godt nøjes med nye kartofler uden kød, mums mums)

  SvarSlet
 3. Den lyder spændende, måske skal den være ferielæsning i år. Jeg elsker inspiration til sund og nærende kost.

  SvarSlet
 4. Oi så spennende da.....lykke til med de neste fire ukene og ren vegetarkost ! Du må dele med oss andre underveis, så vi får høre hvordan det går :-)

  Klem fra Rita

  SvarSlet
 5. Jeg har tit tænkt på at blive vegetar og nu mindede du mig lige om det, måske jeg skulle læse bogen.
  Min datter og jeg har prøvet rawfood en tid, men jeg manglede lidt varm mad.
  Tak for inspiration.

  SvarSlet
 6. hmmmm, lyder lidt spændende,,jeg er lidt vaklende, for syntes nu er det er lidt fristende,men er nu også meget glad for kød.sidate vinter var jeg til et foredrag med lene hanson ( og sikke meget dejlig mad der kan laves uden kød) . jeg venter spændt på at høre om din oplevelse med det igen..hej fra Diana

  SvarSlet
 7. Godaften Marianne
  Du går simpelhen på græs i det Jyske.... Spændende...:-)
  Jeg skal have lidt kød engang imellem... Men klarer mig også fint med fisk, fjerkræ og æg... Manden kunne ikke undvære meget kød...:-)
  God Tirsdag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 8. Glæder mig til at læse mere om dit 'projekt' ;o)
  Jeg spiser kød men jeg synes at mine ugentlige løbeture giver mig energi ;o) og så er jeg jo heller ikke fyldt 50 endnu ;o)) hi hi
  Klem og god solskinsdag til dig

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar