DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 8. november 2011

Nye skuffegreb DIY

I byggemarkedet købte jeg for noget tid siden billige hvide plastic greb til min kommode, fordi jeg ikke kunne finde dem jeg ville have. Plasticudgaven skulle bare bruges indtil det rigtige skuffegreb var fundet. Pludselig fik jeg den idé at male på grebene med Paint Marker Tusch.


Man kan selvfølgelig bruge alverdens farver her, men mine skulle passe til gult, så der var ikke så meget at tænke over.


Jeg har tegnet med meget fri og hurtig hånd, da jeg ikke så godt kan li når noget bliver perfekt, men her kan man selvfølgelig også eksperimentere. Stramt mønster kan bestemt også være flot, men vil nok set lidt mere fabriks-produceret-agtig ud. Der er jo også den mulighed at male hele grebet ensfarvet og så kan man jo få den farve man vil have.


Der er i hvert fald muligheder, så manger du specielle greb så afsted til byggemarkedet efter plasticgreb og hobbybutikken efter Paint Marker Tusch.


9 kommentarer:

 1. Det var en god idé! Når man tænker på, hvor dyre de er at købe i porcelæn og her kan man så også sætte sit eget præg. Super. Kh Helle

  SvarSlet
 2. Super billig ide - tak for tippet :)

  SvarSlet
 3. Smart, for de er godt nok dyre de porcelæns greb, så lige i dag en pris på 74 pr. stk. i en indretningsbutik.

  SvarSlet
 4. De er blevet rigtig fine dine greb :)

  SvarSlet
 5. Det da bare en genial ide.

  Tak for tippet...

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Sikke da en god idé! Tak for tippet!
  /Liv

  SvarSlet
 7. De er rigtig flotte, og lige så seje som black...din lampe er for heftig på den fede måde, der er lidt bollywood over den :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar