DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

torsdag den 5. juli 2012

Pimp gamle sjaler

Hurra for det dejlige sommervejr og de lange lune aftener. Når jeg skal ud om aftenen, er det blevet et hit, at smide et strikket sjal i tasken, det krøller jo ikke, men er skønt at vikle omkring sig, når solen er ved at gå ned og rødvin i det fri stadig smager godt. 
Derfor har jeg fundet mine gamle sjaler frem. De skulle have være smidt ud for længst - men så fik jeg idéen at pimpe dem op. Her ses første resultatet. Måske skal det lige have en farve mere inden jeg er tilfreds. Idé: sy hæklede blomster på. Broder mønster på sjalet med farvet garn. Klip forskellige sjaler i 2 eller 3 stykker og hækle dem sammen til et patchwork sjal :). Grib idéen, hvis du kan bruge den. 

4 kommentarer:

 1. Rigtig flot. Det tror jeg også, at jeg vil prøve. Jeg har så mange sjaler, som jeg ikke nænner at smide ud. God idé!
  Og så tænkte jeg, om du havde lyst til at være fast læser på min blog, da jeg er fast læser på din? Kh Charlotte

  SvarSlet
 2. Fine ideer du kommer med - tak for dejlig inspiration!

  SvarSlet
 3. Super fed idè,den er arkiveret,mon ikke også en gammel strik-trøje kunne få samme tur :)

  SvarSlet
 4. Sød ide, og især med blomster i mange farver, så kan en råhvid kjole blive piftet op til noget flot og kreativt (kan du hører jeg er ved at pakke til de varme lande tø hø..).

  Kh. Lis

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar