DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

fredag den 3. august 2012

Rabarberguf

For noget tid siden lavede jeg rabarbergrød, som jeg bruger til diverse kager og desserter. I sidste runde har jeg forsøgt mig med SØD i stedet for sukker. Det smager rigtig fint og fylder langt mindre på kalorieregnskabet. Men jeg ved jo, at sødemiddel er noget der ses kritisk på med hensyn til sundhed. 


Hvad er din holdning til SØD - er det OK at bruge det i grød, kage, deserter m.m. - og bruger du det selv?

7 kommentarer:

 1. Jeg vælger sukker også må jeg spise noget mindre:)
  Selvom det ikke altid er lige nemt.

  SvarSlet
 2. Har forsøgt med SØD, men kan slet ikke tåle det,
  hvilket er mystisk, da jeg ellers er af besiddelse af en *strudsesmave* =
  kan spise og tåle alt, men her går den i protest.
  Nu hvor der er kommet meget mere oplysning om brug af kunstige sødestoffer og deres bivirkninger, er jeg glad for min maves protester, så jeg bruger det ikke.

  Men lækker ser din marmelade ud. :)

  SvarSlet
 3. Jeg bruger DDVs multisød i pulver og søds flydende sød.
  Når det kommer til grød og marmelade er det do altid med sukker, Jeg nyder glasset og venter så en rum tid før jeg spiser hjemmelavet igen. Dvs. ca. 1 glas pr. måned. Familien spiser jo også af glasset, så det er hurtigt væk.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Jeg bryder mig ikke om de kunstige sødemidler. Tror ikke det er godt for os .... men jeg spiser i forvejen ikke søde ting som slik og har ikke sukkersyge så jeg føler ikke det er noget forkert i at nyde en go marmelede og så vide at det hele er naturligt.

  SvarSlet
 5. Ærligt talt.. Så bruger jeg SØD !! Og det har jeg ingen skrubler med, Jeg mener trods alt det er bedere end sukker i rå mængder... I cornflakesen om morgenen, ja der kommer der ski´en smule SØD i :-))

  SvarSlet
 6. Har brugt SØD, men det er slemt for min mave. Og da jeg nu har læst, at der bl.a. er et stof i sødemidlerne, som man bruger i rottegift, har jeg bestemt ikke lyst til at bruge den slags mere ;) Bruger sukker og honning når det skal være sødt, og er bare fornuftig omkring mit sukkerindtag :)

  SvarSlet
 7. Jeg har prøvet at lave rabarbergrød med sødemiddel, og jeg synes slet ikke det var en succes.
  Generelt er jeg også tilhænger af rene råvarer (hvid sukker er vel i realiteten ikke en ren råvarer, men jeg undgår tilsætningsstoffer, hvis det kan lade sig gøre)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar