DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 23. oktober 2012

Sundhedsfremmende grøntsager

Jeg har lige været til et foredrag om sundhedsfremmende grøntsager, altså ikke bare sunde grøntsager, men sundhedsfremmende. Så ikke nok med at grøntsagerne gør dig sund på kort sigt, de forebygger også  forskellige sygdomme på længere sigt. Dobbelt bonus. Broccoli forebygger kræft og blomkål forstærker immunforsvaret osv. Jeg vidste det jo nok egentlig godt, men det var fint at få sat ord på og det betød faktisk, at jeg lige måtte forbi grønsagtbutikken på vej hjem. Foredragsholderen gjorde også en del ud af vores prioritering af at lave sund mad. Hvad er det lige, der har højere prioritet en sund mad og et godt helbred?, blev der spurgt TV? PC? Mobilsnak? Danskerne bruger i gennemsnit 3-4 timer dagligt her. Er det mon den rette prioritering? Hmm... Svaret er ikke svært... vel? 3 kommentarer:

 1. Dejligt at få puffet til den dårlige samvittighed :) derfor får vi broccoli salat til aftensmaden i aften og i morgen.. TAK :)

  SvarSlet
 2. hvor har du ret i den prioritering ! - det er værd lige at minde sig selv om, hvad det egentlig er, vi spiser.
  Og lige de grøntsager du nævner, er noget af det bedste vi kan få.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Broccoli, hvidløg og chili er GULD i kosten, og heldigvis er jeg afhængig af alle tre fødevarer :))

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar