DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

mandag den 21. april 2014

Paller - Hot eller Not

Jeg er træt af at se paller brugt til både det ene og andet - og så alligevel blev jeg begejstret over disse fotos :)


5 kommentarer:

 1. Ja her i vores have bruger vi paller til alt mulig..;-)
  Har dog ikke taget ideen indenfor endnu.
  Men vi får hele vinteren igennem træpiller hjem til vores fyr på euro paller og selv barnebarnets terrasse har nu også pallebænk..:-)


  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Forrige år, synes jeg det var vildt sejt med alt det der blev lavet og kunne laves med de paller. Nu er det ved at fade ud i min lille verden, men du har bestemt ret. Det ser godt du med sofaer sådan.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Jeg synes det ser hyggeligt ud, men jeg tænker altid at jeg vel ville rive hul i mine strømpebukser på sådan en palle:-) Ellers skal man i hvert fald være flittig med at slibe pallerne.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Ved du hvad, jeg har det også lidt sådan... ærgerligt når der går "inflation" i en god ide. Selv har jeg en palle som sofabord - og har haft det i et par år efterhånden. Det er er helt enkelt, slebet og pudset - og behandlet med lidt olie. Jeg er rigtig glad for møblet.... men jeg vil ikke have flere pallerier ;-)
  Det kan ses her: http://carraspite.wordpress.com/

  SvarSlet
 5. Hot! ;-) Kunne vildt godt tænke mig et udendørs liggested af paller på hjul! Og hvis jeg havde pladsen - en indendørs biograf ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar