DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 11. december 2012

Lasagne uden ost

Det er yderst sjældent, at jeg improviserer med madkreationen. Det bliver nemlig aldrig ret godt, lige med undtagelse af denne ret. Lasagne uden ost. 

Først lavede jeg en kødsauce med hakket tomat og løg. Dernæst kogte jeg broccoli, som blev blendet til en kraftig mos. Til sidst en god portion revet gulerod. 

Broccolimos i bunden - revet gulerod - kødsauce - fuldkornlasagneplader - hele molevitten gentages. Øverst Broccolimos drysset med rasp (kunne også være revet ost). Bages i oven og smager mums.


4 kommentarer:

 1. Lækkkert lækkert. Det må jeg afprøve imorgen. Har jo alt hjemme, men har taget svin op af fryseren og ikke okse, så den menu må vente til imorgen.
  Tak for inspirationen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ej, den må jeg prøve :)
  Synes ofte at osten kan blive for meget i lasagne + lidt usundt :D

  SvarSlet
 3. Det ser lækkert og sundt ud, Marianne, men jeg ville nu nødig undvære osten på min lasagne :-)

  SvarSlet
 4. Det vil jeg meget gerne prøve en dag. Jeg og sønnen spiser ikke komælksprodukter, og det med lasagne har altid været et spørgsmål for mig, da han elsker lasagne, men jeg syntes at den bliver for kedelig uden ost... Det lyder spændende med grøntsager, og bestemt sundere!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar