Ja, jeg ved godt det ser meget overskudsagtig ud, men gevinsten er det hele værd. Forleden gik jeg amok i grøntsager. Købte alle de "tunge" danske grønsager og lidt til. Så gik snitteriet igang - med god musik og i brændeovnen skær, blev der snittet og lagt i poser.
Jeg opbevarer dem i køle/svale skabet og der kan de holde sig 4-5 dage = 4-5 dage, hvor det er ultra let at lave sund aftensmad og hurtig at mixe en To Go Salat. Det kan godt anbefales :)
Smaddergod idé. Og når man først er i gang med snitteriet, kan man jo lige så godt lave lidt ekstra til de næste par dage.
SvarSletJa, det lyder lidt overskudsagtigt og man får vel også overskud af at spise sundt. Man kan få meget gjort med lidt god musik i ørerne. Det ser lækkert ud og jeg føler mig helt inspireret. Tak skal du have. Ha' en god onsdag. Bente
SvarSletDet lyder da som en god ide. Meget snitten på én gang tager jo kortere tid, end lidt snitten mange gange:-)
SvarSletRigtig god ide - og skulle der ikke være spist op når de ikke er så spændende mere - ja så kan der laves grønsagsfladbrød efter Madbandittens opskrift ;0)
SvarSletDet er bare en super god ide. Jeg gjorde det også da jeg var på kur. Skal igang igen og så må snitteriet vist følge med. Og hvis jeg ikke lige nåede at få det spist eller syntes det var ved at blive kedeligt smed jeg det i fryseren eller også puttede jeg det hele i en omelet. Her blev det kaldt skraldespandsmad :-)
SvarSletDet lyder jo som en god idé, det gør det lidt nemmere, at få grønsagerne ind i hverdagen :-)
SvarSletVi burde fejre ordet overskudsagtig istedet for det nærmest er blevet et fy ord og janteloven kommer efter dig, jeg syntes det er fedt at du deler dit super gode råd, det kan kun give inspiration til at komme igang med at snitte, rigtig god dag til dig
SvarSletDu har så ret. Overskud er ikke fy
SletSuper god idé, den vil jeg straks tage til mig
SvarSletSkøn ide... Den må jeg lige holde in mente
SvarSletVeldig lur ide :)
SvarSletTak - jeg blev da lige inspireret :)
SvarSlet