Det er masser af kantareller i skoven nu - det må være regn og regn og regn der gør det. Stegte kantareller på ristet brød er en klasikker, men jeg bruger nu også kantarellerne i supper, saucer, grønssagsgryderetter og tærter.
Kantareller har en kraftig smag og kan sagtens smages, selvom de mixes med andet. Prøv f.eks. en grovtærtebund med sød pebberfrugt, asparges, tynde skriver gulerod og ristet kantareller, dækket af sammenpisket æg og græsk yoghurt 2%. Mums :)
Det lyder superlækkert, Marianne! Tak for en spændende opskrift, som jeg vil prøve her.
SvarSletDet ser godt nok lækkert ud. Den opskrift skal jeg helt sikkert prøve. ;)
SvarSletBliver helt sulten. Det ser virkelig lækkert ud.
SvarSletGod dag til dig.
Klem Lonni
Å, det så godt ut. Jeg ville også gjerne plukke KANTARELLER, men det går en stor okse løs på denne øya, så jeg tør ikke gå i skogen. D
SvarSletHvor ser det lækkert ud(:
SvarSletDu er velkommen til at kigge forbi min blog(:
www.dyreglad-pige.blogspot.com
Mums - jeg tror jeg skal i skoven i morgen :-)
SvarSletJeg er vildt sulten efter kigget på din lækker mad :o))))
SvarSletNu har jeg hæntet lidt mad i køleskabet :o))))
SvarSlet