Vil gerne anbefale denne udgave af blomkål. Et blomkålshoved skæres i skiver. Krydders med paprika og oregano. Stegs i olie på pande. Super lækker tilbehør til snart hvad som helst. Her har jeg serveret den sammen med kylling, tomatsalat, forårsløg og gulerodsmos med chili og kanel - som kan ses her
Skøn idé, Marianne - det må jeg prøve!
SvarSletNam - lækkert det vil jeg prøve.
SvarSletselv gør jeg det at jeg hakker blokkål i minihakkeren og bruger i stedet for ris, til boller i karry og lignende. Jeg prøver desperat at tabe mig :-)!
Det smager fint og er kulhydrat neutralt !!
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletdet lyder virkeligt lækkert ... det vil jeg da klart prøve
SvarSletMums, det lyder da bare for lækkert og skal da prøves:-)
SvarSletUhmm, endnu en skøn ret med blomkål
SvarSletMums det lyder da himmelsk ❤
SvarSletwow det lyder lækkert - og blomkål er samtidig supersundt, vitamin- og fiberrigt og yderst velsmagende.
SvarSletEt glimrende tilbehør. Det må jeg prøve en af dagene. Der er købt blomkål ind i massevis her - men planen er foreløbig en blendet blomkålssuppe (blomkål, græsk yoghurt 2% og muskatnød).
hilsen Mona
Endnu en flot og appetit vækkende anretning, og en fin tallerken igen! Tak for ideen! Den blev afprøvet til aftensmaden og jeg kunne virkelig godt lide det, men resten af familien var skeptiske... :o( Så blev næsten det hele til mig selv - så jeg er godt tilfreds :o) Meeen... Jeg fandt flere spændende ideer i bogen, og det skal eksperimenteres i weekenden :o)
SvarSletHvor ser den tallerken mad bare lækker ud. Meget meget smukt og indbydende. Tror jeg vil gøre dig kunsten efter en dag
SvarSlet