Det er en gammel klassiker jeg har fundet frem igen. Denne udgave er tun rørt med græsk yoghurt 2%, salt, peber og lidt citronsaft. Placeret på rucola og ananas. Serveres med kapers og tomater (så små som ærter). Kan selvfølgelig også serveres på toastbrød eller ristet rugbrød.
Sikken flot anretning og borddækning! Ser mega flot ud på denne tallerken og med flere farver i maden og på bordet! Ren fornøjelse :o)
SvarSletSer vel nok godt ud. Det kunne jeg godt spise nu til frokost ;-)
SvarSletUH DEET ER ALTID LÆKKERT :D
SvarSletJeg er vild med tun og ananas....
SvarSletKh
Hanne
Det ser superlækkert ud, og så er jeg vild med din tallerken!
SvarSletJa den kan jeg godt huske. Synes altid man engang fik den som forret.
SvarSletGod aften til dig.
Klem fra Lonni.
Du gør noget ud af det. Hvor ser det lækkert ud:-)
SvarSlet