DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

mandag den 22. august 2011

Status - og den er go'

De fire test uger som veganer er for længst gået og jeg har valgt at fortsætte. Jeg har faktisk være på veganerkost i 6 uger nu. Den væsentligste forbedring er, at jeg har forlænget mit døgn med 2 timer. 2 timers mindre søvn og 2 timers mere fritid. Pr.døgn vel at mærke! Derud over føler jeg mig i særdeleshed mere oplagt dagen lang. Jeg har tabt ca 3 - 3,5 kg uden at være på decideret slankekost.Veganermad er oftest meget let mad og det har betydet, at hvis jeg er inviteret ud og tillader mig at spise fisk, kød og ost, ja, så går det helt galt med maven. Utroligt at man er så hurtigt til at omstilles sig. Det er selvfølgelig træls ikke at kunne spise som andre, men omvendt er det med til at huske mig på, hvor godt jeg har det, når veganerkuren følges.

Forleden brugte jeg en del krudt på hårdt havearbejde og det bliver man jo sulten af. Derfor får jeg lige lyst til at dele denne kraftigt veganer menu med jer.


Ristet rugbrød med veganerburgere, gracomole, tomat og løg. Hertil bagte kartoffelbåde. Det kan mætte selv den værste sult og det smager himelsk. Burgere er færdigkøbte i Helsebutikken. Serien, Hälsens Kök har mange lækre færdig retter, som jeg forkæler mig selv med, når det skal går ekstra hurtigt.


Måske får I lyst til at prøve.

6 kommentarer:

 1. Sejt, Marianne!!!

  Imponerende med den jernvilje, du må besidde :) Men når det mærkes godt, så er det nok nemmere at blive ved...

  SvarSlet
 2. Hej Marianne, det lyder vel nok dejligt! Og spændende at læse om serien Hälsens Köket - den må jeg på jagt efter i min helsekostbutik.

  SvarSlet
 3. Jeg har lige meldt mig til igen som fast læser - fik ikke dine opdateringer, men nu håber jeg, det kører :-)

  SvarSlet
 4. Jamen... det der, det er jo BARE LIGE MIG(!) Lækker mad for en lige-ved-og-næsten-vegetar (ikke veganer, for jeg spiser mælkeprodukter og æg).

  Melder mig lige som fast læser, for det ser ud til, at du har mange fine ting, som jeg må kigge nærmere på... og følge! Måske flere lækre tips til retter uden kød. ;-)

  Go' weekend!

  [ ♥ Lisbet ]

  SvarSlet
 5. Ps. Jeg ER allerede tilmeldt som fast læser... men din blog havde åbenbart forputtet sig... :-/

  SvarSlet
 6. Det ser lækkert ud :) Jeg spiser primært vegetarisk, er lacto- ovo-vegetar, så jeg spiser altså mælk og æg og det fungerer godt for mig. Jeg har lært mig en masse nye opskrifter på mad, der ikke indeholder kød og heldigvis er de fleste herhjemme åbne for nyt og kan rigtig godt lide mad uden kød.
  Bogen ligger nu på min mands sengebord. Han har aftalt med tre kolleger at de skal tabe et kilo pr uge indtil 1. december, så der er noget at få lagt om.

  De der burgere du har på billedet må indeholde æg, da de er ovo-vegetariske.

  Klem fra
  mette

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar