DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 12. oktober 2011

Anderledes butiksdesk

En af de franske butikker jeg shoppede i forrige måned, havde denne iøjefladende desk i butikken. Jeg måtte straks hen og kigge nærmere på desken og kunne se, at de var gamle blikdåser, der var mast flade og brugt til dekoration på siderne af desken.


Jeg fiskede straks efter en diy. Damen forklarede, at det var sønnen der arbejdede på et maskinværksted. De gamle dåser blev placeret mellem 2 plader som blev mast sammen i en maskinel presse. Derefter blev de flade dåser skruet på desken således, at en ny dåse hele tiden dækkede over skruerne. Der var også flade dåser på bordpladen, hvor der var langt en glasplade ovenpå. Det så fantastisk godt ud og heldigvis fik jeg lov at fotografere. (med mobil - så der for knap så skarpt).

6 kommentarer:

 1. TØFT! Blir imponert over mennesker som har sånn utrolig fantasi :-)

  Høstklem fra Rita

  SvarSlet
 2. Fantastisk fundet på - det ser råt og rigtig flot ud :-)

  SvarSlet
 3. Sjov idé!

  Minder mig lidt om en skulptur jeg så i Berlin for en del år siden: Et tårn af gamle MASTE østtyske Trabanter (biler). :-)

  SvarSlet
 4. Fed disk! Og dejligt at høre, at det ikke kun er mig, der kunne finde på at spørge om hvordan det er lavet...

  Jeg har givet dig en blog award, så kig forbi, hvis du vil lege med :-)
  http://hobbyamok.blogspot.com/2011/10/en-award-til-mig.html

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar