DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

lørdag den 29. oktober 2011

Så fandt jeg det endelig

Havde jo set i kataloget og læst på bloggen, at det var i Bilka, jeg kunne købe smart dekorationstape. Tog derfor i Bilka allerede mandag aften. Ville bare være sikker på, der ikke var udsolgt. Snakkede med 4 forskellige ekspedienter og blev sendt frem og tilbage mellem kontorartikler, legetøj og julepynt uden at finde noget, der bare kunne minde om dekorationstape.


Læste så på bloggen, at nogen havde fundet det i en rodekasse i Føtex. Tog derfor til Føtex straks efter job tirsdag. INGEN TAPE. Var klar til at opgive. Hvorfor skulle så smart tape da også nå helt ud til Herning??!!!


Onsdag tog jeg til København og efter endt job fredag, smuttede jeg lige ud til Danmarks Største Bilka i Fields. Her vidste ekspedienten heller ikke lige, men så fik jeg øje på rodekasse. Nede i bunden lå en pakke med 4 sorte dekorations tape. Det var lige som at få et adrenalinkick. Hvis der er én, sagde jeg til kollega, så er der måske også 2!!.


Vi gik systematisk igang med at tømme rodekasse ud på gulv og endte op med grøn, sort, pink og turkis dekorationstape, hver farve i 4 forskellige mønstre = 16 ruller ialt. Efter at have arbejdet hårdt med rodekassetømning var det umuligt for mig at lægge så meget som en rulle tilbage i rodekasse. Har derfor nu 16 ruller dekorationstape. Ønsker mig rigtig mange gode forslag til, hvad man kan med disse tape.


9 kommentarer:

 1. Åh din heldige kartoffel. Nu må jeg også på jagt i det vestjyske.
  Tak for tippet.

  SvarSlet
 2. Uuuh, så det godt i min Føtex, men havde for travlt til at kunne nå ind igen og købe det. Hvis jeg fik fingrene i noget maskingtape, så var min plan at sætte noget omkring vores kedelige firkantede spejl på badeværelset - og måske også på kanten af hylderne i køkkenskabene, så der var lidt farve når man åbnede lågerne :)

  SvarSlet
 3. Du er så sød og dygtig og du kan så mange ting, men begrænsningens kunst er ikke din spidskompetence, kære Marianne.
  Glæder mig til at se, hvad du finder på :-)
  Knus fra mig

  SvarSlet
 4. Din indledning lyder ligesom mine de sidste dage. Bare uden den lykkelige udgang.. Har været i Bilka og diverse Føtex'er og ingen steder har jeg kunnet finde det. Nu har jeg sat min søster på opgaven, hun skal til en anden Bilka imorgen og forhåbentlig kan jeg komme med på holdet :o)

  SvarSlet
 5. Det da helt vildt som det var svært at få fat i.
  Kan godt forstå det var svært at vælge...
  Glæder mig til at se hvad du finder på.

  Ha´en dejlig Søndag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. eeejh !!! se nuhvad man går glip af fordi man ikke modtager reklamer! øv alts¨å

  SvarSlet
 7. Hvor er de skønne :-)Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på at bruge dekorationstapen til!

  SvarSlet
 8. Jeg tror jeg har fundet det magiske kodeord til at finde de fine tape-ruller: De ligger nemlig i kalender-gaver-kasserne! Altså det gjorde de ihvertfald i Bilka Odense;o)

  SvarSlet
 9. Og det gjorde de også i Herning Føtex i dag ;o)
  og hurra for det....

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar