DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 23. november 2011

Angel Cards

Nej, det har ikke noget med jul at gøre. Det er noget helt andet. Angel Cards kan sikkert bruges på mange måder, men jeg bruger dem til personlig udvikling, reflektion og at se muligheder. Nysgerrig? Det er meget enkelt.


I perioder hvor jeg synes det hele står lidt stille, finder jeg mine Angel Cards frem. Spreder dem ud på bordet og vælger tilfældigt. (Hvis jeg skal være helt ærlig, så lukker jeg øjnene og kører en flad hånd hen over kortene, meget langsomt og mærker efter, hvilket kort der sender varmestråler op i min hånd.) Det er det kort jeg vælger.
  

Sidst trukne kort blev "Freedom".  I virkeligheden kan freedom jo pege i mange retninger, måske at man er for bundet til kæreste, job, eller har for meget fritid til at man overhovedet for noget ud af det, at økonomien er en stor begrænsning og meget mere. Det gælder om at overveje så mange muligheder som muligt og så mærke efter hvilken der peget direkte på en selv. Dernæst må man jo så beslutte, hvad man vil gøre ved det.


Jeg har vendt lidt flere kort bare for at give et billede af hvad man kan blive udsat for.


Jeg bruger ofte flere dage på det samme ord. Jeg tager aldrig et nyt kort før jeg er helt afklaret med ordet på det aktuelle kort. Du skulle prøve. Kortene er købt i en alternativ/healer butik i Ringkøbing, men kan sikkert findes mange steder.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine kort. Og sikke en dejlig måde du bruger dem på. Meget inspirerende!
  /Liv

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med dine kort og den måde du bruger dem på.. Jeg tror sørme jeg må forbi den butik når jeg kommer til Ringkøbing næste gang.. Tak for tippet..

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du er glad for dem - jeg har dem og bruger dem også flittigt :-)Har aldrig set andre have dem, det var hyggeligt!

  En dejlig aften til dig.

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke hørt om Angel Card før, men det lyder meget spændende! Vi har en stor helsebutik her, og jeg vil kigge efter kortene næste gang, jeg køber ind.

  SvarSlet
 5. En rigtig god ide - ps: jeg udvælger på samme måde som dig ;) -

  SvarSlet
 6. Hej. Jeg har også et sæt, men jeg bruger dem ikke rigtigt. Jeg har nogel engle kort fra Doreen Virtue, faktisk op til flere sæt. Det er en god ide´at bruge englene til hjælp. Er glad for at se der er andre kreative piger som har den interresse.

  Jette.o:)

  SvarSlet
 7. Jeg gør nogenlunde det samme emgang imellem. jeg har fået mine kort af en veninde.Mine kort har også nogle skønne billeder og jeg elsker engle.

  SvarSlet
 8. Jeg har engang arbejdet lidt med disse englekort. En arbejdsplads, hvor vi det ugentlige personalemøde, trak hvert vores kort og arbejdede med det hele ugen. Meget spændende!

  SvarSlet
 9. Lyder sjovt, spændende, interessant. Kender dem ikke, men måske man skulle overveje, der er helt sikkert noget som kunne trænge til at blive ryddet op i ;-)

  Kram Marlene

  SvarSlet
 10. Det lyder altså spændende.. Måske jeg skulle prøve det.
  Kh hanne

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar