DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

mandag den 5. december 2011

Din ønskeseddel

Jeg var i butik Waldo i går. Wouw der var mange lækre ting i butikken. Jeg lod mig friste til både et par bukser, et par bluser, tørklæder, sokker og smykker. Jeg viser billeder heraf en anden gang. Det jeg gerne vil vise nu er Butik Waldo fantastiske idé. 


Ella som ejer butikken har opfundet noget meget smart. I stedet for at shoppe løs når man er i butikken, kan man udfylde sin ønskeseddel. Alt det du lige kunne tænke dig i julegave, skriver du på Waldos ønskeseddel. Dernæst sender du bare mand, børn, onkler, tanter og forældre til Waldo, hvor de får lov at se din ønskeseddel.


Ella notere sig hvad der bliver købt til dig og når du så besøger butikken efter jul, får du lov at shoppe for 15% af det beløb der blev købt julegaver for. Altså - forestil dig at din mand, forældre og børn køber for ialt. 1000 kr. gave til dig og du får 150 kr. at handle for næste gang du besøger butikken. Det er skisme da både nemt, smart og rart

Prøv lige at surfe lidt rundt her:

1 kommentar:

Jeg bliver altid glad for en kommentar