DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

lørdag den 10. marts 2012

Påskepynt???

Tror altså ikke lige jeg får pyntet til påske. Jeg synes det er lige lovlig meget at gøre ud af det. Pynt frem og pynt tilbage, så jeg havde besluttet at springe over. Dog kunne jeg ikke stå for de små æg fra Tiger.Idag henter jeg et par grene ind til vasen og så kan æggene komme på. 

7 kommentarer:

 1. De er da også ret skønne!

  SvarSlet
 2. Kender det godt, men synes nu er så hyggeligt med at få pyntet op :) Vi gør det gerne nogle uger før selve påsken, så vi rigtig kan nyde det:)

  SvarSlet
 3. Så søte de påskeeggene var :-) Vi har en liten kasse med litt påskepynt på hytta, så ungene syns det er morsomt å pynte når vi er der :-) Ønsker deg en flott lørdag ! Klem fra Rita

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine - skønne farver! Jeg må en tur i Tiger :-)

  SvarSlet
 5. Jeg overvejer også at gå i kælderen og finde noget pynt frem idag. Det meste af vores påskepynt residerer i sommerhuset, hvor Påsken oftest holdes, men har egentlig lyst til at omgive mig med lidt æg og pasteller op til højtiden.
  Det ser smukt ud med de kulørte æg. God søndag, Marianne.

  SvarSlet
 6. De er ret skønne - og overvejede også, at købe et par kasser i går. Men kunne ikke vælge - deres kasse med kaniner var nemlig så sød!

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar