DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

søndag den 17. juni 2012

Sommerkjole

Kom så sommer, jeg er nemlig klar. Har lige syet denne sommerkjole, som jeg gerne vil igang med at bruge. Heldigvis er der en del jobrejser i kalenderen, så kjolen skal nok blive brugt. 
FIF: Mønsteret er fra SyMagasinet juni 2011. Som I kan se på billedet, er det oprindeligt en bluse. Da jeg tegnede mønsteret af, lagde jeg en passende længde til, som jeg gjorde bredere og bredere, for at få en kegleformet kjole, hvor der er plads til at tage nogle ordentlige skidt. Kjolen er super easy at sy og bladet/mønsteret kan skaffes på biblioteket. Grib idéen - også selv om du er nybegynder :)

11 kommentarer:

 1. Aij, den er bare helt skøn Marianne! Du kan slå dig ned som designer. Den kjole må jeg vist kunne finde ud af at sy - tak for en fin idé!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan sagtens sy den - der står super easy på modellen, så god arbejdslyst.

   Slet
 2. Sikke da en overfed kjole,den må da blive slidt op :)det stof er da i de fineste farver

  SvarSlet
 3. Det ligner bestemt en kjole der let kunne blive årets yndlings. Tillykke med resultatet - og med koppen til din søster.

  SvarSlet
 4. Hvor er du flittig. Den ser laekker ud. Jeg tror jeg maa en tur paa biblioteket naar jeg kommer hjem. ( og det er allerede om 14 dage hurraaaaa).

  SvarSlet
 5. Forelskede mig straks i modellen og læste forkert, så nu har jeg investeret i juni 2012 ! Øv, men så må jeg en tur på biblioteket.
  God søndag Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, nej - det var meget ærgerligt - jeg farver straks årstallet i indslaget. Håber så der er noget i 2012 du trods alt kan bruge.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Prøver lige igen:)
  Dejlig sommerlig ser den ud.
  Hvis du mangler en til at rulle din kuffert, når du skal på varme jobrejser,
  melder jeg mig med det samme:))

  SvarSlet
 8. Hvor er den skøn og stoffet er helt fantastisk. Jeg håber sommervejret finder dig ;O)

  SvarSlet
 9. Hvad sker der? Man løber på bib i dag for sådan en fin top (jeg er ikke så god til kjoler) må jeg da ha. Jubbi bladet er der, men hvad F... er det?? Mønsteret mangler :(
  Hvad er det for nogle mennesker, der tror at man bare kan tag hvad man vil.
  Så nu er søster sat på arbejde, hun tror nemlig at damer i Brikerød har mere pli end damer på Østerbro. Nu må vi se:))

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar