DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 17. juli 2012

Irriterende tidsrøver

Mange gange når jeg lige vil lægge en kommentar på en blog, bliver jeg mødt af en pop up/bekræftelse. Disse bekræftelser kan være svære at genkende. Nogen gange bruger jeg flere forsøg på at lægge en kommentar og det er både irriterende og tidskrævende. 


Jeg ønsker ikke at skrive til nogen om, at de skal fjerne dette tidskrævende set up, for alle må jo selv bestemme, hvordan deres blog skal fungere. Jeg tror bare mange har dette set up uden, at de selv er klar over det og faktisk kan man ikke umiddelbart selv se det!!!. 


Derfor - hvis du ønsker at jeg skal meddele dig om, hvorvidt du har dette set op - så læg en kommentar hos mig. Så lægger jeg efterfølgende en kommentar hos dig, hvori der står "du har det" eller "du har det ikke". Så er det jo op til dig at beslutte om nogen skal ændres eller fortsættes. 


Dette skal kun forstås som en servicetjeneste. 


Hvis du ikke ønsker bekræftelse, skal dit set up se ud som nedenfor. Vælg "Design" i øverste højre hjørne på din blog. Klik på "Indstillinger", "indlæg og kommentarer". Vælg "Nej" ud for "Vis ordbekæftelse og dernæst vælge "Nej". 


  

32 kommentarer:

 1. Hej.. Jeg vil meget gerne om du ville lægge en kommentar hos mig om jeg har slået mit fra.. Jeg kommer lige pludselig i tvivl :-)) Knus..

  SvarSlet
 2. Hej Marianne
  Jeg synes det er en fin lille service du der yder, og du har ret; det er så irriterende med de der koder man skal skrive. Nogengange opgiver jeg på forhånd. Jeg er ret sikker på, at jeg har slået min fra, men sig endelig til, hvis jeg tager fejl.

  SvarSlet
 3. Fedt, den har jeg længe ikke kunne finde ud af at slå fra Tusind tak:-)

  SvarSlet
 4. Hej...
  Jeg tror jeg har fået slået det fra på min blog, men vil da sætte stor pris på et tjek!!!
  Det er også en gåde for mig at læse nogle af koderne og jeg har endda stærke briller;0)
  Varme tanker fra Gry

  SvarSlet
 5. Gider I forresten tjekke om den er slået fra hos mig nu? Så er I rigtg søde:-)

  SvarSlet
 6. Super godt indlæg..... jeg har overvejet det selv. men ville ikke have kunnet gjort det lige så fint som dig.

  jeg har opgivet flere kommentar fordi jeg ikke kunne læse koden. jeg er nu ret sikker på at der ikke er nogen på min egen blog. Meen skulle den være der uden jeg ved det, må du da gerne give et praj.

  kh

  ulla reiche

  SvarSlet
 7. Jeg giver ofte op efter et par forsøg. Hos mig burde være slået fra - og jeg har aldrig haft besøg af en robot...
  God dag til dig :)

  SvarSlet
 8. Jeg føler mig ret overbevidst over jeg ikke har den - Men hvis du alligevel kigger forbi på et tidspunkt, må du dag godt lige bekræfte eller afkræfte det:-)

  SvarSlet
 9. Den er nemlig så piv hammerende irriterende, den bekræftelse. Godt du tager den op. Jeg har taget den af, og al spam ryger alligevel i spam mappen automatisk, i hvert fald hos mig :-)

  SvarSlet
 10. Ja godt indlæg! Det er alt for irriterende at skulle gennem den godkendelse hele tiden!
  Den er også slået fra på min blog (hvis der da ikke er en eller anden fejl derinde...).
  Jeg kan godt forstå at man har det slået til hvis man har oplevet at få en masse spam osv, men jeg tror bare at mange har det "for en sikkerheds skyld" eller uden at vide det. Og det er simpelthen meget mere irriterende end det er til nytte. Det synes jeg i hvert fald : )

  SvarSlet
 11. Fint indlæg. Min skulle gerne være slået fra. Kunne du måske også fortælle hvordan du får muligheden for at skrive svar til kommentarerne. Det har jeg nemlig ikke fundet ud af

  SvarSlet
 12. Helt enig,min skulle gerne være slået fra,ellers bare ryk mig i ørerne,dejligt indlæg, ingen tager skade af at blive mindet om at de kan altså fjernes de du er så ikke en robot :)

  SvarSlet
 13. godt indlæg, du må meget gerne tjekke hos mig,jeg har foretaget de ændringer du beskriver :)

  jeg vil lige gøre dig opmærksom på at der popper en reklameop når man vil gå ind i at skrive en kommentar hos dig, det er herfra http://topnewsmarket.info/how-to-boost-your-squidoo-lens-rankings/

  SvarSlet
 14. Genialt, anede ikke at man kunne slukke for det. Tak! Fortsat god sommer. Tale (talestales.blogspot.dk)

  SvarSlet
 15. Hvor er det godt, at du tager emnet op, Marianne! Jeg tror, at mange slet ikke er klar over, at deres blog kræver ordbekræftelse.

  SvarSlet
 16. Jeg er SÅ enig. Tak for dit indlæg! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har slået mit fra for flere år siden.
   Hvis man vil frasortere spam m.m. på bloggen kan man evt. istedet indstille kommentarmoderator sådan at alle kommentarer skal godkendes inden de kommer på. (men så får man naturligvis fortsat mail omkring spam - bare ikke på bloggen).

   Slet
 17. Hei Marianne :-)
  Flott at du tar opp dette Marianne, for det der med ordbekreftelse har irritert meg gang på gang..... Mener bestemt at jeg selv ikke har det, men du får bare si ifra hvis jeg ved en feiltakelse fortsatt hat det.....
  Sommerklem fra Rita

  SvarSlet
 18. Du har fuldstændig ret...ofte fravælger jeg blogs der har dette item...fordi det er så p****irriterende...Hvis ikke man er plaget af spam er det slet ikke nødvendigt!

  SvarSlet
 19. Så godt at tage det op-nogle gange dropper jeg det simpelthen også ( at lægge en kommentar!)
  Så kig gerne forbi:-)

  SvarSlet
 20. Godt indlæg, troede kun det var mig, der var "tungt-læsende". Håber min "irritation"er slået fra nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inge Burgaard - jeg kan desværre ikke finde din blog. Der er ingen link vedhæftet dit blog navn. Kan du eventuelt ligge en sti her så kan jeg tjekke.

   Slet
  2. Det må jeg lige få set på. Min blog ligger på www.byburgaard.blogspot.com

   Slet
 21. Hvor er det er super service at du vil kigge efter.
  Har jeg mon "det" ?
  KH Charlotte

  SvarSlet
 22. SÅ Enig - jeg opgir ofte at skrive kommentarer på grund af de der irriterende koder!

  SvarSlet
 23. Den er MEGA irriterende og bestemt en tidsrøver. Jeg vil sige så meget, at den gør, at jeg ikke gider ligge kommentarer!!!
  Jeg tjekker lige om jeg har slået den fra....

  SvarSlet
 24. Hej min blog er : madebyme-helena.blogspot.com

  SvarSlet
 25. Tak Tak Tak. Jeg var så sikker på at jeg ikke havde den med. Jeg håber det er rettet nu. jeg havde JA i feltet ved vis ordrerbekræftigelse. hmm. jeg tror den skulle være ok nu.

  kh

  ulla-

  SvarSlet
 26. Du må godt lige checke min blog

  SvarSlet
 27. Jeg har altid selv været træt at skulle skrive ordbekræftelse før, jeg kan lægge et svar på en blog. Men den forgangne uge har jeg modtaget flere hacking-spam netop via mine egne indlæg, så jeg har fået en mail med en besked og link, men når jeg så går ind på min blog, så er der ikke nogen, der har lagt den pågældende besked! Så jeg har for første gang set mit nødsaget til at indføre ordbekræftelse - lige præcis for at undgå denne spam, som går direkte i min mail inbox..

  Nu vi er ved hacking-spam, så har det, som Lotte også skriver længere oppe, lige præcis også ramt dette indlæg fra dig ;-) Der dukker desværre en spam-popup-reklame op, når man går ind for at ville kommentere på dit indlæg..

  Nu ved jeg ikke, om der er et begreb, der hedder hacking-spam, men det kalder jeg det i hvert fald :-) Dette er jo skridtet videre end almindelig spam, som kan være i mailbokse, fordi ens emailadresse er noteret et sted eller er skrevet direkte på et indlæg. For når jeg kan få en mail, der linker til min eget blogindlæg, som om nogen har skrevet der, og at du ufrivilligt (går jeg ud fra) har fået påduttet dette indlæg en spam-popup-reklame, så tænker jeg, at der er nogen, der er inde at rode ved noget lidt mere kompliceret... Bare mine tanker ;-)

  Så ja, jeg har ordbekræftelse på min indlæg, selvom jeg helst ville være foruden...

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner's Nest...♥
  http://connersnest.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit svar - det giver da lidt at tænke over!!

   Slet
 28. Ang spam på mailen og at den ikke findes i blog indlægges kommentar felt. Inde i blogger er der noget der hedder Kommentar, her er der spam mappe som blogger lægger spam kommentar ind. Lige til at tjekke igennem og slette. Ret fedt med den mappe, så de ikke bliver udgivet automatisk ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar