DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

fredag den 13. juli 2012

Tre-i-én på en måde

Kunne altså ikke stå for denne her lille sag. Købt i shoppen på et museum i Berlin. Hvad er det de kan, de der museumshops? - jeg køber altid noget, jeg slet ikke vidste, jeg havde brug for. Nå - men altså denne her tre-i-én - den har jeg bare rigtig meget brug for! Den skal nemlig ligge i skrivebordskuffen på job, så jeg aldrig mere skal løbe op og ned af lange gange for at komme hen i kantine for at hente bestik, som jeg så senere for skæld ud for ikke at have leveret tilbage!!! Slut med denne oplevelse - nu rykker jeg bare skuffen ud og vupti - ske, gaffel, kniv alt efter hvordan man vender den lille orange sag. 

10 kommentarer:

 1. Supersmart. Det kan måske godt komme til at tage lidt tid at spise, men heldigvis er kantinemad sjældent så avanceret, og hvis jeg kender dig ret, har du din egen salat med hjemmefra :-)
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Den er da skøn - også selvom du ikke skulle have brug for den på arbejde - :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det smart fundet på - og så er den skøn at se på :-)

  SvarSlet
 4. 3-i-en-dimsen er super go'. Købte en flok af dem sidste år i Stadium i Kolding. Har også købt nogle for flere år siden...vi bruger dem på vores Skotlandsture, hvor der spises madpakker i naturen.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Wow.... Smuk og funktionel! ;)

  SvarSlet
 7. Vi har een i grøn gennemsigtig plast fra tupperware der ligner den lidt. Vi kalder den indianer-skeen..og ungerne elsker at spise med den..

  SvarSlet
 8. Det var da en forrygende praktisk lille sag.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. De er rigtig fine og praktiske - har også selv mange af dem. Det hedder forresten en 'Spork' (sammentrækning af spoon, fork og knife) :-)
  Mvh Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar