DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 1. august 2012

Hvad skal vi have at spise???

Det spørgsmål har du sikkert hørt mange gange - både fra dig selv og andre. Men her er løsningen. Nemlig Rema 1000's madplan. Her kan du fint planlægge hele ugen. Du trækker bare valgte menu ud på den ønskede dag. 


Der er plads til flere menuer på samme dag, hvis det ønskes. Dernæst klikker du på print madplan og en fin liste med billede og opskrifter kommer ud af printer. Dernæst klikker du på indkøbsliste og vupti, så er den også på vej ud af printeren. 


Er du i panik lige inden du lukker pc på job, så kan du jo bare nøjes med at planlægge en dag og snuppe indkøbslisten i printeren på vej ud af kontor. 


5 kommentarer:

 1. Det er da vildt smart!

  Jeg handler oftest i Rema, så det kunne da godt være, at jeg skulle huske den mulighed, når ideerne til aftensmaden ikke ligefrem står i kø.

  SvarSlet
 2. Hold da op, det er smart. Tak for den gode idé. ;0)
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 3. Hvor smart! 1000 TAK for tippet! Den skal prøves af. Tak for en dejlig og inspirerende blog. Mvh. Anette

  SvarSlet
 4. Det var da en forrygende idé.
  Tak for inspiration.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Den har jeg også kigget på - det virker ret godt. Og den er nem at bruge - godt du lige gjorde mig opmærksom på det igen :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar