DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 14. august 2012

Ryd op i dit rod

Det er den her fætter der er på spil. Ryd op i dit rod af Karen Kingston. Den er utrolig inspirerende. Der ryddes op både fysisk og mentalt forstået på den måde, at for hver kvadratmeter der bliver ryddet op, mærker jeg tydeligt, hvordan jeg mentalt får det bedre. Jeg låner den jævnligt på biblioteket. Det er krea-rummet der får tur nu. Jeg startede sidste uge og jeg er allerede nået ganske langt - det er læææækkeeeeeert !16 kommentarer:

 1. den bog må jeg låne ... for jeg er igang med at ryde ud i hele mit hjem ,gadvide om man kan aflever sin mand til genbrug hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis svaret er positivt, så pip lige om det, ikke? ; )

   Slet
 2. Jeg har den stående i reolen og har læst udvalgte kapitler en del gange :-) Det er nemlig en ret tankevækkende bog. Og som du er det også min erfaring, at det virker at rydde op.
  Vh Lotte

  SvarSlet
 3. Det er en fantastisk bog, fortsat god fornøjelse.

  SvarSlet
 4. Den står i min reol, og når jeg bare har læst lidt i den, får jeg altid lyst til at gå i gang med at sortere og smide alt det ud, som der ikke mere er brug for her.
  Det overflødige ryger så til "Igen" - 3 fluer med et smæk: her bliver "luft" og mere energi, andre får glæde af det, og pengene går til et godt formål.

  SvarSlet
 5. Ja den bog og en gravko må kunne gøre det hjemme hos os;0)
  Det kan være at jeg skal starte med bogen, en gravko skal jeg lige tænke lidt mere over, den er svær at få op på 3 sal.

  SvarSlet
 6. GUUD, den bog har jeg også stående på bogreolen.. Er den så effektiv ??? Jeg har aldrig haft den åbnet, men det skal jeg da helt klart nu.. TAK for tippet :-)

  SvarSlet
 7. Den står på min bogreol og kommer frem meget jævnligt. Altid med et godt resultat og meget inspirerende.

  SvarSlet
 8. Må helt klart også låne denne bog,vi er godt i gang med at rydde op/ud,men når man er færdig et sted, kan man jo altid begynde et nyt;0)

  SvarSlet
 9. Det er en effektiv bog. Jeg kommer altid til at føle, at jeg er ved at blive kvalt i ting, når jeg læser i bogen, og jeg får lyst til at skabe "luft" omkring mig og smide alt ikke brugeligt ud!

  SvarSlet
 10. Det er en supergod bog, fortsat god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 11. Åh ja, det er en skøn bog - jeg har også læst den.

  SvarSlet
 12. hihi har også læst den :p god læsning ;)

  SvarSlet
 13. ......har lige hørt at man kan få den som lydbog..........så kan man gå og lytte.......mens man rydder op.....blive peptalket.......

  SvarSlet
 14. Den bog er vist lige i øjet.
  Mon ikke også jeg kunne lade mig inspirere :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 15. Den bog SKAL jeg helt sikkert læse...:)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar