DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

mandag den 29. oktober 2012

Kreative dage - hmmm...

Min søndag gik med at besøge Kreative Dage i Fredericia. Jeg blev desværre noget skuffet. Det var intet nyt i forhold til sidste år. Jeg snakkede med en dame, som besøgte messen for 3. gang uden den helt store aha oplevelse!. Efter knap 2 timer var jeg klar til at køre hjem igen. 2,5 timers transport ialt - så det var den søndag eftermiddag. Jeg knipsede dog et par strikkede sjaler af Christen Seyfarth. Flotte med det nye farver.  
17 kommentarer:

 1. Det var også min oplevelse sidste år, synes ikke rigtigt der var noget at komme efter desværre, derfor droppede jeg det i år.

  SvarSlet
 2. Uhh det er jeg da ked af at hører. I år var jeg glædelig overrasket. Især over at det var rykket ind i den store sal hvor der virkelig var plads. Jeg havde mange aha oplevelser. Måske fordi mine forventninger ikke var store.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Jeg opgav også i år, havde sidste år en klar oplevelse af at jeg lige så godt kunne gå i diverse butikker, da alle stande var kopi af deres respektive butikker, og jeg blev ikke ligefrem udfordret rent kreativt.
  Eva

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre :-) Troede at jeg var gået glip af noget :-)

  SvarSlet
 5. Jeg var til messen første gang i år, og tog til den af ren nysgerrighed. Ingen aha oplevelse, bortset fra at det var stort, men mange stande lignede hinanden... Alt for mange juleting, og så var det i det hele taget en stor pengemaskine - mange tilbud lignede slet ikke nogen specielle tilbud, og til de priser kan man få tingene mange andre steder, hvis man følger med :o(
  Ville ikke engang lave indlæg om det - har ikke fået så fantastiske oplevelser, som der er snak om det i Bloglandet...

  SvarSlet
 6. Ej det var da ærgeligt. Troede ellers der var en masse man kunne til sig, men havde ikke tid til at tage afsted. Nå men Strikkede sjaler er rigtig smukke. Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 7. Ærgrede mig ellers meget over at jeg ikke kunne dele mig og være flere steder på 'en gang :o) ville godt ha' set den

  SvarSlet
 8. Nå, øv hvor ærgeligt! Men så behøver jeg måske ikke at ærgre mig så meget over ikke at have været der. Det er jo ellers en udstilling, der er blevet rost til skyerne her i Blogland, og jeg ville gerne have været der. Er forholdsvis ny hækleblogger, så jeg er slet ikke med på "det hele". Det behøver jeg så måske heller ikke!!!! MEN vildt flotte sjaler! Kh Charlotte :-)

  SvarSlet
 9. Jeg var der for første gang i år. Og havde en super hyggelig dag med svigermor. Men det var nu mest selskabet der var godt, for selve messen var heller ikke det vilde, synes jeg. Gik ihvertfald ikke specielt inspireret derfra.....
  Kh Christina

  SvarSlet
 10. ja det giver jeg dig ret i - Seyfarth rykker !
  hilsen Mona

  SvarSlet
 11. Sjalerne er meget smukke - lækre farvesammensætninger! Og så kan jeg ånde lettet op, fordi jeg ikke er gået glip af noget hos Kreative Dage i Fredericia :)

  SvarSlet
 12. Hello! I've been reading your web site for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Texas! Just wanted to say keep up the fantastic job!

  My web page; zetaclear side effects

  SvarSlet
 13. My brother suggested I might like this web site. He was once totally right.
  This publish actually made my day. You cann't imagine simply how so much time I had spent for this info! Thank you!
  hardwood floors

  Also visit my webpage engineered hardwood floors

  SvarSlet
 14. I usually do not leave a ton of comments, but i did a few searching and wound up here "Kreative dage - hmmm...".
  And I do have 2 questions for you if you don't mind. Is it simply me or does it look as if like some of these comments appear as if they are written by brain dead individuals? :-P And, if you are posting on other places, I'd like to
  follow everything new you have to post. Would you make a list of the complete urls
  of all your communal pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?  My page treatment for toenail fungus
  Also see my web page: toe nail fungus treatments

  SvarSlet
 15. This text is worth everyone's attention. How can I find out more?

  Visit my weblog toenail fungus treatment

  SvarSlet
 16. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit
  my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
  Regardless, just wanted to say excellent blog!


  my web blog; house keeping agency

  SvarSlet
 17. Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm undoubtedly enjoying your blog and
  look forward to new posts.

  Feel free to surf to my blog - provillus review

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar