DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

lørdag den 12. januar 2013

Workshop - at hækle med venstre

Jeg har egentlig altid haft lyst til at lave en hækle workshop. Både for begyndere og for øvede. Men jeg er venstrehåndet og hækler med venstre hånd!!! Det betyder, at de som hækler med højre hånd ikke kan forstå en dyt, når jeg viser, hvordan der skal hækles. Øv osse. 

Og først nu slår det mig, at det jo må være det samme problem for en venstrehåndet, når en højrehåndet forsøger at vise, hvordan der skal hækles. 

Derfor - vil jeg nu høre, om der er nogen af jer derude, der er venstrehåndet og har lyst til at deltage i en workshop for venstrehåndede. En workshop der tager udgangspunkt i oldemorfirkanter (hæklede tæpper og puder m.m. her) for både begyndere og let øvede. ??? Er det noget, du vil køre til Herning for at deltage i ??? Hvis der er interesse, vil jeg sætte en workshop i værk. 

Jeg glæder mig til at høre fra jer. 
15 kommentarer:

 1. Jeg er højrehåndet, så egentlig burde jeg slet ikke kommentere men jeg bliver bare nødt til at sige, at det er nogle fantastiske billeder du har taget. Det ser vildt godt ud, at du i få men tydelige billeder viser vejen frem igennem et tæppes tilbliven.
  Og så har jeg i øvrigt aldrig tænkt over, at en venstrehåndet hækler "den anden vej".
  Og dermed heller ikke overvejet, at der kunne være problemer i at forstå hinanden ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg er også højrehåndet, men synes det er lækkert at du tilbyder at lave workshops for venstrehåndede der gerne vil lærer at hækle. Jeg skal nok give budskabet videre til dem jeg kender.

  Det er bare så flot tæppet på det sidste billede og de farver er bare wauv.

  kh. Lis

  SvarSlet
 3. Jeg ville ønske at jeg var venstrehåndet og boede i nærheden af Herning, for hold nu op, hvor hækler du nogle fede tæpper, og hvem vil ikke gerne lære det?
  Dyb respekt for dit håndværk

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk overvejet at lære at hækle med venstre, fordi jeg har 'seriøse' problemer med højre skulder efter for meget hækleri (nu på 13. måned). Så jeg følger lige med, selvom det måske ikke lige var det du tænkte på med dit indlæg! ;o)

  SvarSlet
 5. Det var en supergod ide. Jeg er højrehåndet, så desværre ikke målgruppe. Men jeg forestiller mig, at der er en stor målgruppe, der siger 'haps' til sådan et tilbud.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Jeg er venstrehåndet og føler mig seriøst alene i verden når jeg har hækle-problemer, så jeg synes det er genialt med sådan en workshop. Desværre er Herning lidt langt fra Odense:o(

  SvarSlet
 7. Jeg er også venstrehækler, så jeg er jo slet ikke benet. Desværre er Herning også for langt væk for mig. :(.

  SvarSlet
 8. Jeg har aldrig tænt på, at det skulle være et problem. Jeg er også venstrehåndet, og jeg vil så gerne lære at hækle. Nu bor jeg i København, så jeg kan desværre ikke deltage i din workshop, men har overvejet at deltage i Rikkes (Karlas Forbindelse) i næste uge, men måske jeg skal være opmærksom på det der med højre og venstrehåndethed (mon det hedder sådan?)
  Kate

  SvarSlet
 9. Hvis man skal instruere en der hækler med den modsatte hånd, så tag et (lidt stort) spejl og sæt op mod maven/brystet af 'instruktøren' og kig så i spejlet, når du skal se, så ser det rigtigt ud for dig :-)
  Sådan har jeg som højrehåndet lært at hækle af min venstrehåndede farmor :-)

  SvarSlet
 10. Super idè,jeg er selv højrehåndet,og kan godt forstå det vil være noget bøvl at skulle lære en at hækle med modsatte hånd,tænker på om yarnfreak i Århus kunne bruge dig på et af hendes kurser ?,selvom der er lidt langt fra Herning-smiler

  SvarSlet
 11. Min veninde (højrehåndet) gav mig (kejthåndet - ja det hedder det i min familie) et gavekort til min fødselsdag. Hun skulle nok liiiige lære mig at hækle og jeg kunne godt se på hende, at hun regnede med, at to timer, så kunne jeg hækle stangmasker osv..
  Hun blev klogere.. Jeg gik totalt i krampe..
  Jeg har opgivet at lære det, men så strikker jeg i stedet.
  Held og lykke til jer, der har mod på det!

  Lotte :O)

  SvarSlet
 12. Hvor er det en fin idé - jeg bliver så imponeret over så mange, der har så meget overskud.

  Herligt :-)

  Jeg er en højrehåndet håndarbejdslærer og har naturligvis ventrehåndet elever ind i mellem... så må jeg have hæklenålen over i ventre hånd - det er en skøn udfordring for mig, så synes alle det er sjovt, at selv læreren synes det er svært!

  SvarSlet
 13. Ih, altså... Det er langt til Herning. Jeg er ekstremt venstrehåndet i alt håndarbejde. Der er endnu ikke lykkes nogen at lære mig at hækle, for jeg forstår det ikke. Det er jo helt modsat.

  SvarSlet
 14. Jeg er venstrehåndet og mangler VIRKELIG en der også er venstrehåndet til at lære mig hvordan man hækler! Jeg har oprindeligt ikke super langt til Herning, så hvis vi bare snakker om en workshop der kører én gang, eller over flere gange på nogle måneder, så kunne jeg sagtens være interesseret! :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar