DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

torsdag den 21. marts 2013

Der ryddes op !!

Endnu et hjørne af 1. salen er ryddet :) Det er så dejligt !! Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at det i den grad betyder noget for mit humør, at der er ryddet op omkring mig. Masser af lys, luft og gulvplads. Får helt automatisk lyst til at fortsætte oprydningen. 20 kommentarer:

 1. Ihh hvor ser det hammergodt ud :)
  Det bliver sørme dejligt at arbejde derinde.

  Må jeg være så fræk at spørge om dit gulv er malet?

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - gulvet er malet. Gulvet er lavet at spånplader og egentlig beregnet til at der skal tæppe på. Da jeg ikke er til tæpper fik jeg fat i noget helt specielt maling som binder på spånplader og er ganske slidstærkt. Det er Dyrup acryl gulvmaling farve code S2000-M, men købt for nogle år siden og farvekoden er muligvis ændret siden. Farven er meget lys grå højglans.

   Slet
  2. Tak for dit svar:D

   Vi har nemlig et gammelt høvlet trægulv og t æsker lidt om vi kunne lakere det hvidt,så derfor spurgte jeg;)

   Knus og kram igen

   Slet
 2. Sikke et dejlig stort og lyst rum... Jeg tror heller ikke jeg ville kunne stoppe igen når jeg først var kommet igang med oprydningen

  SvarSlet
 3. Ihh, så fint der bliver :-)

  SvarSlet
 4. Hold da op, du er god til at rydde op! Du må gerne fortsætte hjemme hos mig, hvis du ikke kan stoppe når du er færdig hos dig selv.
  Mvh. Janni

  SvarSlet
 5. Hold op hvor ser det bare godt ud...

  mon du kan fortælle mig hvordan du har sat stoffet fast på reolerne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har monteret stoffet på helt almindelig gardinspiraler - du ved sådan nogle lange tynde elastiske nogle der ligner ledning. Jeg har skruet en lille krog i hver side af reolen og sat spiralen i spænd. Det er en nem og billig løsning. Spiralerne tror jeg kan købes i alle gardinforretninger. Mine er købt i Stof & Stil.

   Slet
  2. Super mange tak, jeg har nemlig også selv siddet og tænkt på sådan en "ledning" men jeg havde ingen anelse om det bare var noget jeg havde hørt om :-) Så kan jeg godt se at komme igang, så alle mine sko kan skjules :-)

   Slet
 6. Hvor ser det bare godt ud, så smukt, lyst og lækkert. Det skaber så meget energi at træde ind i sådan et rum... og hos mig styrke det kreativiteten.
  Gid det var mig der kunne vise sådan et billede. Desværre går der nok en rum tid, syntes ikke jeg kan se andet end beskidte vinduer, hundehår overalt og spindelvæv i alle kroge og hjørner og jeg er blevet Verdensmester i overspringshandlinger for at slippe for den kæmpe gang rengøring vores hjem snart kræver ;o)

  Dejligt inspirerende billede.

  SvarSlet
 7. For pokker det bliver flot. Du har altså også bare det lækreste rum, jeg er så misundelig.

  Har helt glemt at fortsætte min oprydning, måske fordi Cirkepigen har smittet mig, så jeg er ikke på toppen, og så må man godt ikke?? Smiler

  Knus

  SvarSlet
 8. Du gav også mig blod på tanden, så nu er der ryddet op to steder - glemte bare før og efter billeder :(
  Nå pyt det er jo også for ens egen skyld man gør det ;0)
  Flot arbejde

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig når man kan inspirere. Godt at tænke på at vi er flere der er igang på samme tid. Ved nemlig at Sysler fra hverdagen også giver den gas. :)

   Slet
 9. Hvor ser det da bare super godt ud :)
  Er helt vild med det rum :)

  SvarSlet
 10. Det ser godt ud - dejligt med en forårsrengøring/oprydning :-)

  SvarSlet
 11. Hvor bliver der flot - det er et dejligt rum, du har deroppe!

  SvarSlet
 12. Hvor er det blevet flot, og du er gået radikalt til værks.

  Ja, jeg blev også inspireret til at rydde op, her hos mig er det reolen i stuen og på chatollet, dejligt når det er gjort, tak for inspirationen.Jeg har desværre ikke sørget for før og nu billeder.

  SvarSlet
 13. Hvor ser det godt ud! Jeg har det på samme måde med rod, det dræner mig og min energi - mens orden giver mig energi. Jeg anvender ofte feng shui tankegangen i min indretning.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar