DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

mandag den 18. marts 2013

Tør du at være med her???

Tør du godt vise billeder af dit rod??? Jeg vover pelsen - selv om jeg ikke er stolt af det. Det er ikke længe siden, jeg startede på "Ryd op i dit rod" - meeeen - jeg er ked af at erkende det. Jeg blev aldrig færdig! Nu er jeg startet op igen. På 1. salen og kun 1. salen. Små bidder. Og den her gang, er det alvor!!! 

Jeg prøvede lige at Google "ryd op" problemet, for hvorfor er det egentlig så svært at rydde op? Hvorfor har vi sådan brug for at gemme alt ting? - købe mere og gemme - starte op på noget og gemme - gemme, gemme, gemme!!!

Jeg fandt frem til, at det er helt naturligt. En psykolog jeg fandt på Google skriver, at det at samle er et natur instinkt. Vi samler for at overleve! Tak - jeg ånder lettet op - der er ikke noget galt med mig. Det er simpelthen medfødt og helt naturligt. 

Problemet er jo så bare, at jeg snart ikke selv kan være her, og selv om jeg fjernede 90% af alt mit skrammel, så ville der ikke være den mindste risiko for ikke, at kunne overleve - så nu er jeg gået igang. 

Jeg har lavet en step by step plan med dead-lines. For hvert flueben jeg sætter er der en lille belønning - og det kommer I nok til at høre mere om. 

Men tør du egentlig, at vise billeder af dit rod???

8 kommentarer:

 1. Kender det godt. Tænker at man liiige må gemme noget. Tænk nu hvis man fik brug for det ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes altid der er et andet sted man burde rydde op... Men jeg har konstateret at i løbet af et år plejer jeg nu at komme i alle gemmerne og få dem ordnet ;0)

  SvarSlet
 3. Hej Marianne
  Kort og godt NEJ.....det tør jeg ikke , det vil sku være pinligt.
  Men på den anden side ,så roder vi vist alle. egentlig hader jeg det opstillede, det perfekte , osv , privat vil jeg gerne ha det pænt og ordentlig, men mine gæster kommer altid på de dage hvor huset flyder...suk

  SvarSlet
 4. Hej Marianne.

  Åh jo kender det alt for godt. Tænkte netop at jeg skulle prøve at tage en skuffe/skab om dage og rydde ud og smide ud, og så ind med det jeg vil beholde, for hold op jeg synes jeg har skaffet til huse med alt ;-) Ikke så slemt på kreaværelse, men køkkenskabe osv. Skal bare lige..... tage mig sammen.

  Dejligt at vide det er helt normalt - smiler

  SvarSlet
 5. Jo du må såmænd gerne se mit rod. Man kan ikke både være kreativ og rydde op ;) og så er det jo sjovere at være kreativ , ikke ;0)).

  Jo, jeg rydder også op, og med alderen er jeg blevet meget bedre til at smide ud og sende til genbrug. Jeg er slet ikke god nok endnu, men jeg øver .
  I morgen tror jeg jeg vil sætte rod på bloggen ;)
  Velkommen til at se med

  Marianne

  SvarSlet
 6. Jeg tænker bare "godt vi snart har påskeferie" for så skal jeg i kælderrummet og have sorteret ud i mit rod... Jeg har samlet... Lige siden børnene var små. I dag er de 17 og 19. Jeg har alle deres tegninger... Legetøj .... Børnetøj... Deres første skoletasker m.m. OG TIL HVAD!!!! Jeg bliver nostalgisk når jeg tænker på at smide ud, men nu skal det være. Der skal sorteres ud og jeg må sende min nostalgiske side på påskeferie i de dage... Så vil jeg holde Loppemarked bagefter og forhåbentlig tjene en skilling til min sommerferie....

  Har tænkt mig at blogge om projektet på www.minegemmer.blogspot.dk - inkl. billeder osv... Mest for at holde mig selv i nakken ;)

  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 7. Glæder mig til at følge dit projekt, og lade mig inspirere :)
  Kæmper jo selv med rodet, og har stadig langt igen. :) men små skridt i den rigtige vej :)

  SvarSlet
 8. Nej det tør jeg ikke, for mit rod er ikke så pænt som dit, det er regulær rod. Du ved det, der bliver sat ind på værelset (mit kreaværelse) så bliver der sat noget ovenpå. Så rydder jeg op og får LIDT væk, men fortsætter bygge stilen op af.

  Kan du se det for dig ?

  Beundre dit og tager mig selv i nakken. Nu nu skal det være.
  Måske vi burde lave en uge plan og vise fremskridt istedet for at hamre os selv i hovedet med det vi IKKE når.

  Bare lidt tanker på en sort og blæsende mandag aften.

  Kh. Lis

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar