DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 4. december 2013

Juletræstæppe

I har jo nok allerede opdaget de skønne juletræstæpper der ses i flere butikker.


 Jeg er vild med dem og jeg skal bare have fingrene i et af dem. Godt nok skal der ikke holdes jul her hos mig og godt nok havde jeg også besluttet at jeg derfor ikke ville bruge krudt på et juletræ.


Meeeen - med sådan et tæppe - så sniger der sig nu nok et lille pyntetræ ind i min stue.


10 kommentarer:

 1. Dem har jeg ikke set før. De er da mega fede. hmmmmm

  SvarSlet
 2. De er super duber smukke meeeeeeen jeg har jo det gamle med nisserne som jeg har arvet af min mormor, julen handler for mig om traditioner så mit julepynt er bestemt ikke hverken fancy, gråt eller sort. Det er rødt og der er nisser med skæg *ha ha* Længe leve forskelligheden...

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår god det med traditioner - det er ret vigtigt. Men for mig er det sådan, at både børn og kæreste er udeboende :) :) Så jeg kan vist godt gi den lidt gas på juletræstæppet :)

   Slet
 3. Sådan et tæppe kunne bestemt også godt bo hos mig;0) Ferm kurven har forresten også haft fast plads på mine sidste ønskesedler! Den er der åbenbart ikke nogen der synes jeg skal ha:/ MYS

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne bestemt også fint bruge kurven :)

   Slet
 4. De er super labre! Kunne godt finde på at købe det på det øverste foto ... selv om jeg i bund og grund hader overeksponerede "stangvarer" ... ;-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare noget over det tæppe - stangvare eller ej :)

   Slet
 5. Flot tæppe - og flotte træer . inspirerende.

  SvarSlet
 6. Ja, man får jo lyst til at jule :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar