DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

fredag den 31. januar 2014

Et splittet kunstnerliv :)

Altså det der med at læse på Århus Kunstakademi er en udfordring på flere måder. På Kunstakademiet bliver jeg stillet overfor den ene opgave efter den anden. Alle opgaver er forsøg og eksperimenter og bestemt ikke den slags billedkunst, jeg plejer at lave. Jeg synes det er vildt spændende og jeg stortrives med den eksperimenterende arbejdsgang. (Godt jeg kom igang).

Dog har det skabt lidt forvirring, for jeg troede jo, at jeg kunne komme med mine malerier og vupti, så havde jeg bare lært at lave dem 1000 gange flottere, nemmere at sælge og nærmest millionær kunster på ingen tid. Sådan er det ikke !!!

Hvis jeg stadig vil male på mine egne malerier, må jeg gøre det hjemme i eget atelier. Heldigvis udvikler jeg teknikker på Kunstakademiet, som jeg lige så stille og roligt kan overføre til mine egne malerier. Men lige nu er det lidt splittet - eksperimenterende kunst halvdelen af tiden, arbejde med egne værker resten af tiden.

Derfor bliver det også noget blandet haløj, jeg ind imellem viser på bloggen. Nå men her får du i hvert tilfælde lige det nyeste maleri fra hjemmeatelieret. Mixed Media 80 x 80 cm.


4 kommentarer:

 1. Fantastisk fine...... Æææælsker den stribede kat (den minder om min egen kat)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot!
  Det lyder virkelig spændende!
  God weekend til dig :-)

  SvarSlet
 3. Man kan nu stadig kende din glade streg - men jeg ser også, at der eksperimenteres ;o)
  spændende med nye udfordringer - og udvikling.

  SvarSlet
 4. Kunsten er vel at være åben for alt nyt men samtidig at holde fast i sig selv, det er så kedelig når alle bliver for ens, og det klarer du da meget godt:O)
  Eva

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar