DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 1. januar 2014

Godt nytår :)

HIP OG HOP det er bare gået stærkt her hos mig. Derfor bliver det også et lidt forsinket "God jul og godt nytår" fra mig til jer. Jeg håber I alle er hoppet ind i 2014 med den samme glæde og optimisme som jeg. 2014!. Det klinger ligsom bare lidt bedre :) 


Og hvor holdt jeg så min nytårsaften ??? I Ringsted, - ja i Ringsted. Af alle destinationer havnede vi i Ringsted på Hotel Scandic, bare os to, kæresten og mig, alene på værelset med sandwich og rødvin, tændt fjernsyn og udsigt til konstant fyrværkerishow udenfor vinduet. Og hvorfor havende vi så lige der - en travl jobsituation var årsagen !!! og hvordan var det så. DET VAR FAKTISK DEJLIGT afslappende hyggeligt, tid til at snakke, hygge, dase og lave ingenting. Nytårsaften behøver ikke at være en kæmpefest forstår jeg nu. 

Uanset om nytårsaften var en kæmpe fest eller en lille hyggeaften for dig, så håber jeg du kom rigtig godt ind i det nye tår.  

6 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig. Dejligt at i havde en dejlig aften til trods for arbejde :-)

  SvarSlet
 2. Også godt nytår til dig. :o)

  SvarSlet
 3. Godt nytår, Marianne! Her var vi også bare to og hyggede os gevaldigt - nytårsaften behøver ikke at være en kæmpefest.

  SvarSlet
 4. Godt nytår- nej, aftenen er hvad man gør den til! ;)

  SvarSlet
 5. Også et godt nytår til dig :-)

  SvarSlet
 6. også godt nytår fra mig - jeres aften lød som rigtig hyggelig
  knus

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar