DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

torsdag den 23. juni 2011

Hvor sidder stopknappen???

Jeg er da gået helt amok. Her i huset bliver der hverken støvsuget eller vasket tøj, for jeg er i gang med at hækle. Har faktisk stort set ikke tid til at gå på job og har kastet rundt med møder i jobkalender bare for at få en fridag – en hækle fridag.


Kun når jeg bevæger mig ind til byen efter mere garn, kan jeg forlade min hækletøj med sindsro. Det virker jo nok lidt sygeligt og jeg ved heller ikke rigtig, om det er helt legalt at opføre sig sådan, men jeg gør det og jeg synes det er sjovt. (og selvfølgelig går det over – ik??? – det er jo bare en ”dille”)

Jeg synes det lidt smart med kassen til garn. Så står alt garnet der på højkant og ser meget inspirerende ud. Fint overblik over alle farver.


Når jeg starter på et nyt nøgle, starter jeg indefra. Altså finder garnenden inde i garnnøglet og på den måde kan garnet blive stående i kassen imens jeg bruger af det. Sku da smart. Ved da godt det falder sammen når næsten al garnet er brugt op – men til den tid er det nok også gået over – ik? – det er jo bare en ”dille”.


I aften skal jeg hækle, drikke Kusmi The og kigge ud på regnvejret.


9 kommentarer:

 1. Hahahaaa... kender det alt for godt - når først man har fået sig en lille dille, såååå kan man næsten ikke lave andet en det!
  God aften til dig Marianne,
  kh. Mette

  SvarSlet
 2. hehe den dille kender jeg godt nærmest besat af garn ;)

  skønne farver det er lidt som en slikbutik man kan ikke vælge skal have lidt af hvert :)

  SvarSlet
 3. Og nu allerede et tæppe???! Hvor er det vildt. Du er da for sej!

  Og kassen ser bare så fin ud - meget indbydende :) God hækling.

  SvarSlet
 4. Ho ho, hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg tro, at du var rundet de 73 ;).... hilsen den misundelige, som kun kan slå luftmasker op.

  SvarSlet
 5. uha ... tør næsten ikke sige hvor længe min garn-hækle dille har varet .... - men skønt er det at sidde med - og så i de farver - wauw ....
  kram♥

  SvarSlet
 6. Tak for alle hilsnerne. Har fri idag og skal køre hælkleintervaller (betyder: hækle 2 rækker - starte vaskemaskien, hækle 2 rækker - tømme opvasker, hækle...... osv)

  SvarSlet
 7. Måske det slet ikke går over, måske du er virkelig ramt!!!
  Farverne kan man kun blive glad i låget af ;-).

  Kommer til Silkeborg et par dage og Ikast nogle timer, er det langt fra dig???

  Kram Marlene

  SvarSlet
 8. @Ikast er tæt på mig!!!! Hvornår???? Jeg jobber udenlands man - ons!!!

  SvarSlet
 9. Din last er uskyldig - og smuk.
  Stopknappen eksisterer ikke før synet svigter eller du får gigt. I vores familie bliver der hæklet meget. Min mor har gigt men hækler stadig, og min fars tante måtte stoppe, da hun mistede synet. Hun er 99 i dag - så måske ikke så sært!

  God arbejdslyst

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar