DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

fredag den 24. juni 2011

Har knækket koden!

"I forbindelse med "er gået hækleamok" har jeg fundet en bog med de skønneste hækleopskrifter på blomster i alverdens udgaver.


Crocheted Flowers hedder bogen og er skrevet af Nicky Epstein.
Den er på engelsk, hvilket er lidt en udfordring, da jeg kan se at hækle fagudtryk oversætte forskelligt. Derfor har jeg fordybet mig i diagrammerne, som også findes i bogen. Hvis man kan læse diagrammer kan alt sprog jo være ligemeget.


Jeg har fundet den engelske forkortelse, det engelske navn og det danske navn på symbolerne


Herved er det muligt både at følge den skrevne opskrift eller diagrammet


Er man i tvivl om hvordan man hækle de forskellige masker er dette link et god hjælp. På linket kan man bare klikke på billedet og en lille demofilm popper opBogen er altså bare fyldt med de mest fantastiske blomster. (Kan man få udvidet døgnet - bare lige i denne hækleamok periode?)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det flot at du har knækket koden, Marianne, Dr. Watson himself. Bare det var mig, der havde gå-på-modet til at lave de skønne blomster.

  SvarSlet
 2. fine blomster:-) Kh Christina

  SvarSlet
 3. Beklager jeg har ingen timer at give af, men kunne godt selv bruge ekstra timer.

  Har sendt dig en mail.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 4. tillykke med at ha knækket koden :) jeg har desværre ikke knækket den endnu øv men kommer tid kommer råd eller er det omvendt ... :)

  SvarSlet
 5. The Crocket Women, vil jeg nu kalde dig..
  Tusind tak for oversættelse, den vil jeg bruge. Syntes der er så mange gode hæklebøger på engelsk og nu kan jeg bruge dem... Tak..
  Flotte blomster du har kreeret, de visner aldrig...:-)
  God "hækle"fredag / RikkeBo

  SvarSlet
 6. Hi HI - tillykke - glæder mig til at se alle dine hækle projekter ;o) Har altid gerne villet hækle - men kan desværre ikke helt huske det ;o) Og nu har jeg slet ikke tid til det ;o)
  Håber du får en dejlig hækle weekend - klem Tina

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar