DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

mandag den 6. juni 2011

Jeg er begyndt at hækle

Endelig skete det. Jeg har for længe siden købt garn. Lidt af det dyre hjertegarn og lidt senere fandt jeg disse bitte små søde garnnøgler i alle tjubang faver hos Panduro Hobby. Så lå det ’frække garn’ ligesom der i stuen og sagde ”hvornår skal du i gang Marianne?”


I går var jeg så til blogtræf i Viborg på Cafe "For enden af gaden". Den var den søde Mette b, som havde taget initiativ til dette blogtræf. Her blev man opfordret til at tage hæklerier eller andre sysler med. Jeg tog hæklenål og alt det ’frække garn’ med og lod mig i den grad inspirer af alle de kreative piger som dukkede op på caféen. I sær LisBethLys lavede noget, der gjorde mig nysgerrig. Hun laver nemlig disse små hæklede blomster i alverdens udgaver. De var simple, sjove, farvestrålende og hurtigt lavet. Det er lige mig og jeg gik i gang.

Resultatet for en dag ses her.Der kommer helt klart flere og - hvordan og til hvad og til hvem – det kommer der mere om på bloggen når jeg lige har tænkt lidt.

26 kommentarer:

 1. Dine små blomster er vel nok fine! Dejligt at I havde et hyggeligt blogtræf og kunne inspirere hinanden. Jeg er spændt på, hvad du skal bruge blomsterne til :-)

  SvarSlet
 2. De er virkelig fine. Jeg kunne sagtens forestille mig at lave en ranke, som kunne hænge på en hylde eller i et vindue. Superfine farver:-)

  SvarSlet
 3. Hej Marianne!
  Tak for sidst dejligt at møde dig. Jeg er da tilpas imponeret over dine blomster :-)

  SvarSlet
 4. Hej Marianne.
  Tak for din hilsen på min blog:)
  Jeg har meldt mig som fast læser på din blog, og glæder mig til at følge dig fremover:)

  SvarSlet
 5. @Madame - jeg er også spænt på hvad blomsterne skal brugs til

  @Davids Engle - ranke er da en super ide. Tror det kunne være sjovt.

  @Margith - Tak i lige måde. Var også dejligt at møde dig. Har tænkt meget på din kurv og glæder mig til at se den færdig.

  @Fru hygge - glæder mig til at udvæksle ideer med dig.

  SvarSlet
 6. ej hvor fint :) glæder mig til at se hvad du finder på med de små blomster :)

  SvarSlet
 7. @Helle - Jeg begynder så småt at få ideer. Lige nu vil jeg bare hækle, hækle, hækle.

  SvarSlet
 8. Hvor er du kreativ :-)
  Jeg havde ikke lige tænkt på, at det var igår, at der var træf. var på familiebesøg i sdr.jylland.
  Du skal ikke have ondt af mig. Der var en klog mand, der sagde: GØR DIN HOBBY TIL DIT ARBEJDE, OG DU SKAL ALDRIG ARBEJDE MERE.

  God arbejdslyst

  SvarSlet
 9. @Frøken Anker - Kloge ord. Ville ønske jeg turde.

  SvarSlet
 10. Der kan komme meget godt ud af et blogtræf :0)
  Søde blomster i dejlige farver. Spændende, hvad du finder på at dekorerer!

  God fornøjelse :0)

  SvarSlet
 11. @Kari - du kan være helt sikker på det ikke er sidste gang jeg tager med på blogtræf. Det er det mest inspirerende længe.

  SvarSlet
 12. hej marianne...sikke kreativ du er ...jeg har fulgt med i dine indlæg,men har ikke kunne svarer og kan det stadig ikke ,men har nu fundet ud af at jeg kan skrive under anonym..men øv..arbejder stadig på sagen..jeg har ellers fulgt med i dine shop amok, både med briller ,t.shirt og din københavnertur..nu bliver der vel til lidt sommerferie,ellers må du jage helikoptermanden 2-3 gange mere rundt om jorden smil..nå nu fik jeg svaret..er bare så træt af det når det ikke fungere,,måske er det mig ??? men du har mon tænkt ,hvorfor svarer den kegle ikke ,men nu ved du hvorfor..hej fra Diana...

  SvarSlet
 13. Fine blomster - glæder mig til at se hvad det mere bliver til. Det er så hyggeligt med sådan et blogtræf ;0) Knus Anne

  SvarSlet
 14. @Diana - godt at høre fra dig igen. Skide irriterende at der er så mange problemer på bloggen. Nu må de snart tage sig sammen. Håber problemerne snart er løst.

  @Anne O - Kunne altså også være sjovt at møde dig på et blogtræf :)

  SvarSlet
 15. Sådan - det er du kommet efter hurtigt! Lyder altså hyggeligt med det træf. Jeg havde godt set, at det skulle være - Viborg er jo også min by :) Men dagen blev jo tilbragt i Sommerland. Måske jeg "tør" næste gang :)
  Kh Laila

  SvarSlet
 16. @Thehuset - du skal med næste gang. Det er super hyggeligt.

  SvarSlet
 17. Hold fast, du lærer hurtigt. Du må være et naturtalent. Knus og tak for i går :)

  SvarSlet
 18. @mette b - tak, det var sødt sagt. Men jeg er altså dybt koncentret når jeg sidder med hæklenålen. Også selvom det bare er små blomster :)

  SvarSlet
 19. Unge dame! Du lærer for hurtigt, for jeg kan slet ikke følge med. Jeg trævlede op hele tiden og det flag Karen forsøgte at lære mig at hækle, blev ikke til andet end en lang tråd, fordi jeg rev op og op og op :)
  Tak for i går, dejligt at møde dig og dit skønne smil!

  SvarSlet
 20. Sandelig også dejligt at møde dig. Tror altså også de flag er lidt svære og blomster meget lette.

  SvarSlet
 21. Ej hvor er du go´!!

  Jeg har også købt både frækt garn og frække hæklenåle, men her virker det altså ikke.

  SvarSlet
 22. @Frøskuffen - Hmm, her tog det altså også meget, meget lang tid at komme igang. (så der er håb)

  SvarSlet
 23. Tror nu hverken at flabede hæklenåle eller bunkevis af næsvist garn ville kunne få mig til at kunne hækle ... det VIL ligesom ikke...

  Alt muligt smykke-krea DÈT vil fingrene godt - men strikke & hækle - *AI AI AI.....*

  Må jeg anbefale en blomster-give away med tiden ???

  Knus
  Loppe

  ps. kig ind i aften ;o))
  Der kommer et indlæg med kærlig hilsen til DIG !

  SvarSlet
 24. Super Marianne det ser rigtig spændende ud.Glæder mig til at se hvad du skal bruge dem til.Kram Else

  SvarSlet
 25. hvor er de fine - hvad skal de mon?

  SvarSlet
 26. Hej Marianne! Hvor er det dejligt, at du lod dig inspirere af mit hækleri - det gør mig rigtig glad at høre! Og tak fordi du linker til mig! Hvor var det altså hyggeligt at mødes - jeg er helt klart med en anden gang, og så skal jeg nok forsøge at være lidt mere nærværende i min hæklehjælp... Men du var jo heldigvis ret selvkørende. Tak for en hyggelig eftermiddag!
  Kh. LisBeth!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar