DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 7. juni 2011

Tju-hej, hvor det går!

Se nu bare her. Jeg hækler og hækler og hækler og jeg er helt vild med det.


Jeg er jo slet ikke typen, der normalt sidder stille. Hver gang jeg skal hygge mig, er det altid under bevægelse. For eksempel: istandsætte gamle genbrugsmøbler, klaske maling på et lærred, bygge noget i træ eller give havemøblerne en make-over. Altid noget, hvor jeg fysisk er i gang. Det er sådan jeg kan li' det og det er jo nok også derfor, jeg er en af dem, der ikke har fjernsyn.

Men så fik jeg øje på hæklingen og er først lige ved at lære det. Og selv om man sidder helt stille og hækler, så er det som om tiden flyver af sted for mig. Roen, farverne og de små variationer ved at hækle blomster er mere værd, end jeg havde troet.

Næste step er nu, at jeg må af sted for at anskaffe mig en garnnål. Som du kan se, er der mange ender der skal hæftes. Det tror jeg til gengæld er et hader job, men det skal jo gøres inden, man kan sige, at de blomster er færdig, lavet og gjort.

15 kommentarer:

 1. De er bare så søde og sikke dejlige farver, du sætter sammen :-) At hækle er vist næsten som at meditere, og jeg får helt lyst til at finde hæklenålene frem igen.

  SvarSlet
 2. @Madame - det er lige præsic det jeg mener. Det er som at mediterer.

  SvarSlet
 3. Hejsa Marianne!

  Tak for sidst! Hold da helt ferie hvor har du fået lavet mange blomster! Det kan være du skal lære mig hvordan du gør det på et tidspunkt! For det kan jeg så til gengæld ikke finde ud! :o) Jeg har også lige meldt mig til din blog, ja, faktisk alle de andre søde piger som vi mødte i søndags, hvor jeg ikke kendte deres blog i forvejen! Glæder mig til at se dem færdige! :o)

  Knus Mie

  SvarSlet
 4. Hold op hvor du kan!!! Det er som du skriver meditativt. Glæder mig til at se hvad det ender med.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 5. @Frk. Toft - selv tak. Ja, det var særdeles hyggeligt at møde dig og de andre. Jeg har været ude at købe stof til patchwork. Imorgen skal jeg ud at kigge efter de der små papsekskanter. Tak for inspiration og vejledning.

  SvarSlet
 6. @Sysler fra hverdagen - ja, jeg ved faktisk ikke om det kan tage ende. Jeg er fuldstændig i flow :)

  SvarSlet
 7. Jamen det var da så lidt! Skulle det være en anden gang! Kunne du finde Grønhøj stoflager på nettet? Hende som har den er ihvertfalde rigtig rigtig sød!

  Knus Mie

  SvarSlet
 8. Hvor er du kreativ. Men... hvorfor hæfte enderne. Hvorfor hækler du ikke enden ind i blomsten som afslutning?!

  Hav en hyggelig aften

  SvarSlet
 9. @Frk. Toft - jeg købte hos Stof og Stil. Hold fast de har meget flot.

  @Frøken Anker - kanon idé, hvorfor har du ikke sagt det noget før. Det er da lige det jeg skal. Tak for fif.

  SvarSlet
 10. Fede farver du bruger til dine flotte blomster:)

  SvarSlet
 11. Hold da op det må jeg nok sige hvor er du bare god :O) Flotte farver Klem Betina

  SvarSlet
 12. Jamen Marianne hvor går det over stok og sten. Dine farver er superfine.

  SvarSlet
 13. wauw hvor du mediterer.... det rene terapi for sjælen :)glæder mig til at se hvad du får alle de skønheder bliver brugt til :)
  kram♥

  SvarSlet
 14. Det er da helt vildt, som du får produceret :) Hvor er de fine - skønt, når man opdager noget nyt, som man kan blive bidt af!

  SvarSlet
 15. @Betina @Margith @ Marianne @Thehuset - det er en fornøjelse at lege med farverne og jeg nyder det.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar