DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 26. juli 2011

Kommode Make Over

Den tidligere hvide kommode har fået en make over. Benene er malet solgule og grebene er skiftet ud.


  

De 2 øverste knopper (kun de øverste fordi, der også skal være en grænse for den gule galskab!) er designet af Susan Liebe. De øvrige hvide greb er helt traditionelle og købt i et byggemarked.


Brevholdere fik også lige lidt gul spray, nu jeg var igang. Jeg fandt den i en genbrug til 10 kr. Da den kom med mig hjem, var den i mørk træ med messing stænger. Gul spray gør underværker og jeg skal faktisk behærske mig kratigt for ikke at male alt gult lige nu.
 

Jeg har faktisk sat et klistermærke "Ingen rudekuverter - tak" på min postkasse, men som det kan ses i brevordneren, så virker det ikke!!!

8 kommentarer:

 1. Meget sødt og smart! Hmmmm, måske skulle have man fat i noget spraymaling... ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fint, Marianne. Jeg er imponeret over, hvor fint sprayen virker. Det ser helt vildt godt ud. Jeg er også blevet ret glad for den gule farve:-) Mums....god stil.-)

  SvarSlet
 3. Spray styrer bare for vildt :) det er da ikke kun en kommode makeover du har gang i... Det er en totalt makeover :) ser godt ud!
  Kh Laila - fede lysestager!

  SvarSlet
 4. Det ser fantastisk ud, Marianne. Du har ret begrænsningen er er svært kunst. KH 10na

  SvarSlet
 5. Du er fantastisk til indretning, Mariane - fuld af skønne ideer! Og jeg tager straks ideen med "Ingen rudekuverter, tak" til mig :-)))

  SvarSlet
 6. Spændende blog du har.
  Har tilføjet mig som følger ( blev din nr. 100)
  Ha´en god dag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 7. Ha ha ha, jeg vil også sætte sådan et mærke på min postkasse ved siden af ingen reklamer og flexmodtager. Må lave det, så det ser prof ud :)

  SvarSlet
 8. Altså er du den Marianne, der var med i Viborg? :)
  Jeg er vild med kommoden :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar