DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

torsdag den 7. juli 2011

Morgenmadsproblem løst

Frygter jo det lange morgenmadsritual, som der lægges op til i ”Det helbredende køkken”. Som jeg før har nævnt, er der jo i forvejen minus på morgentidskontoen. Men så var det lige jeg bladrede 10 dage frem i 4-ugerskuren og så, at der er opskrift på både havregryns- og speltboller og at de er helt lovlige at spise til morgenmad!. Kan I se, hvor det bærer hen! Jeg skal selvfølgelig stadig sidde stille og spise, men det er jo ikke nævnt om det skal være ved spisebord eller i bil – vel?

Orange låg hvis stempel kaffe laves direkte i termokrus
grøn låg hvis stemmelkaffe allerede er lavet og bare skal hældes i termokrus

Og som bonus har min datter foræret mig denne fantastiske Bodum termokop, som giver mig mulighed for, at drikke min elskede stempel morgenkaffe i bilen.

Således er morgenmadsritual på vej til at blive sat på skinner. Bolle tages ud af fryser, mens kaffebønner køres gennem manuel kaffemølle. (De der moderne elektriske kaffemøller smadre jo bønnerne med roterende knive, hvorimod min lille manuelle kaffemølle kværner bønnerne og aromaen forstærkes) Bolle i pose og kaffe i Bodumkop og så af sted.

Det bliver stort.

2 kommentarer:

 1. Sikke en god idé at du vil bage boller med spelt og havregryn! Dejligt at læse om dit gåpåmod med din nye livsstil. Her er vi også gået over til hjemmebagt brød fyldt med herligheder, og som vi lige napper op af fryseren.

  SvarSlet
 2. Spændende projekt, du har gang i. vil meget gerne møde dig om morgenen med orange termokrus i hånden :-)
  Vil du dele din opskrift med os andre (taler her for mig selv) Rubens buttede?

  God fornøjelse med kuren. Jeg skal have mit barnebarn på knap 1 år i aften, og han er næsten vegetar. Spiser dog gerne fisk, så jeg må ud og fange en fisk til den lille.

  klem

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar