DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

søndag den 14. august 2011

Wine Bags

Man kan efterhånden får meget god vin på karton, men det ser bare ikke helt rigtigt ud, at have disse kartonnen stående. Jeg har derfor syet disse Wine Bags og brugt gamle buksebøjler til at hængde dem op med. Jeg har købt vin i karton, fjernet kartonnen og puttet selve vinposerne ind i mit hjemmesyede Wine Bags med en lille åbning til hanen - selvfølgelig.

Det ser lidt mere hyggeligt ud at have Wine Bags hængende inten på væggen i køkkenet, under parasollen, på en gren i haven, på en hylde i køleskabet (hvidvin), på kanten af havebordet.


Jeg har også syet Wine Bags, hvor der er lavet huller i stoffet og en kæde med karabinhager er monteret. Det er smag og behag, hvad man bedst kan lide.

8 kommentarer:

 1. Sikke meget inspiration samlet eet sted !
  Sikke en blog !

  SvarSlet
 2. Hold op det er smart. Det vil jeg lige overveje om jeg ikke også skal lave.

  Har desværre stadig problemer med at få din blog ind på min blogliste, håber snart det lykkes.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 3. Wauw, hvor er det smukt at se - supergod idé!Jeg tror, Monsieur ville smide mig ud, hvis jeg formastede mig til at købe vin, der ikke er på flaske. Men man kan jo få glimrende vin i karton, og jeg ville elske at bruge din idé!

  SvarSlet
 4. Super smart ide igen Marianne....Takker for din søde komentar.Kram Else

  SvarSlet
 5. Det da bare en super god ide.
  Og noget kønnere end de rigtige.

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Det er en virkelig god idé. Jeg er heller ikke vild med de der papkartoner, så det skal jeg forsøge. Man kunne vel godt sy en hvidvinspose i voksdug, som kunne tørres af, når den har ligget i køleskabet, ikk'!
  Tak for alle dine gode idéer:-)
  Knus

  SvarSlet
 7. hej marianne...kanon ide ..uha marianne jeg bliver da lidt bekymret for dit shoppe amok gen , handler du lige så meget igennem med rødvinen, som med dine øvrige indkøb, t-shirt ,briller, o.a (kæmpe smil)nå men ring hvis det nærmere sig sidste udløbsdato så hjælper jeg gerne ;0)..super fin ide, jeg må ha gjort alvor af at få fundet symaskinen frem igen,stort knus fra Diana..

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar