DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

søndag den 27. november 2011

Strikket adventskrans

Jeg nåede det. Den aventskrans skulle bare være klar til i aften. Den skulle slet ikke have set sådan ud, men stormen holdt mig indendøre og jeg måtte bruge, hvad jeg havde. Startede med at surfe på nettet og diverse blogs og fandt frem til strikket adventskrans.


Jeg havde en færdig halmkrans fra sidste år, som jeg beklædte med pink bomuldsstrik. Jeg brugte dobbelt garn og pinde nr. 7 for at det skulle se sådan ikke alt for ordentligt ud. 18 masker blev slået op og jeg gik i gang med at marathonstrikke. Heldigvis var der stearinlys i skuffen. Ville ellers gerne have haft æblegrønne lys, men jeg havde kun hvide. (Tilgengæld 100% ren stearin.) Bambi blet købt i Netto i går, helt uden at hverken den eller jeg viste, at den skulle bo på en hjemmestrikket pink adventskrans.

6 kommentarer:

 1. Smart ide, men du er da lidt foran med alle lysene tændt ;)

  SvarSlet
 2. Fin fin strikket advendtskrans :-)

  SvarSlet
 3. Fin og pink er den :)Ja, jeg fik desværre ikke lavet en som planlagt, jeg holdt mig også inden døre. :)Men blev så færdig med en hel masse andet som ventede. juhu ;)

  SvarSlet
 4. rigtig godt resultat.
  Kh Christina

  SvarSlet
 5. Den er læx! Jeg tænder altså også alle lysene på een gang. Kan godt lide det symbolske i at tænde eet lys ad gangen, men det forstyrrer simpelthen mit øje for meget med kun lys i det ene/2/3..

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin, Marianne - passer perfekt til dig og dit skønne hjem.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar