DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

lørdag den 28. januar 2012

Har du en opskrift?

Jeg har jo købt dejlig farvestrålende garn og vil gerne strikke et sjal. Jeg har set sjaler med mønstre der minder om det Kaffe Fassett laver, men kan ikke finde opskrift. Kan du mon hjælpe, enten med en kopi eller hvor jeg kan skaffe den?

Det strikkede mønster i sjalet skal cirka være noget i denne retning.


10 kommentarer:

 1. Har du prøvet på Ravelry.com?
  Hvis du ikke kender det, er det et strikke/hækle-forum lidt i stil med Facebook, fyldt med alskens strikke og hæklerelateret. Der er for eksempel en kæmpe mønsterdatabase fyldt med både gratis og salgbare mønstre.

  Derudover har du venner, ser hvad de laver, hvilke opskrifter og andres projekter de synes er skønne, melder dig i grupper der er fælles om facinationen af en bestemt type garn eller kommer samme sted fra, deler iagttagelser, hjælper hinanden og meget mere...

  SvarSlet
 2. Ravelry er et godt sted at søge.
  Ellers kan det være du kan finde gode mønstre hos Alice Starmore - fx i Charts for Color Knitting ? de har den hos saxo.com.
  Spændende hvad du finder ud afm
  mvh Mona

  SvarSlet
 3. uuu det skal nok blive spændende! har desværre ingen opskrifter, men hvis du googler DROPS design, er der en masse opskrifter, både hækle og strik :D

  Jeg har btw nævnt dig i dagens indlæg, håber det er okay - ellers må du sige til :D

  SvarSlet
 4. Hej.
  Måske det er noget ligende denne her du søger http://www.ruths.dk/dansk/tusindfryd.htm
  Jeg har selv skrevet mønstret hjem engang men kan ikke finde den lige nu ... den kommer nok frem engang i en eller anden mappe ;o)
  Er du interesseret vil jeg gerne lede. Send en mail til imj@svenet.dk

  SvarSlet
 5. På dette link kan du ihvertilfælde finde et sjal der macher dine ønsker. Det kan så købes af ejeren.

  http://www.ruths.dk/dansk/forside_dansk.htm


  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Hej

  Måske kan du finde det, du søger på denne blog:

  http://knittingbykaae.blogspot.com/

  Venlig hilsen

  Belina

  SvarSlet
 7. ps - jeg kom lige til at se, at Bodil Munch faktisk har en særlig side for farvestrålende sjaler. Måske du kan finde inspiration på hendes blog http://bodilmunch.blogspot.com
  hilsen Mona

  SvarSlet
 8. Nej jeg har ingen opskrift, men jeg glæder mig virkelig til at se dit sjal, ligesom jeg hygger mig med alt det andet du laver :)

  SvarSlet
 9. Jeg ligger desværre ikke inde med en opskrift, men jeg vil gerne høre dig ad, hvor du har købt det flotte garn? Farverne er så smukke!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar