DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 22. februar 2012

Bare for sjov

Nogle vandfaste tusser og en hvid tallerken. Det var min inspiration til at prøve. Og jo. Det sidder skam godt fast, men jeg er ikke sikker på, det holder til opvaskemaskinen.

14 kommentarer:

 1. Sikke en sjov idé :)

  Fin blog du har her :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 2. Det er da blevet godt Dejlige farver lidt mere forår ikk?

  SvarSlet
 3. Rigtig fint resultat - posca tuscher holder desværre ikke til en tur i opvaskemaskinen og heller ikke til en våd klud på det materiale. Men de er gode på bla. papir og lærreder (og man kan forsegle dem der med en gang hårlak). Kh Bettina :-)

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Du har ret i det hele. Jeg har lige testet. Staedtler kan klare en våd klud, men måske ikke opvaskeren. Den turkise farve er Posca og tåler ikke våd klud. Tak for dit input.

   Slet
 5. Tak for den sjove idé, jeg tænker straks det kunne være noget for børnene, gaver osv!!! Og sød blev din tallerken da:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, en sjov ting for børn. De kunne måske også lave året farmor og mormor krus. Og som du kan se ovenfor, så tåler staedtlertusch en våd klud.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Tak for en sjov og meget inspirerende blog! Keep it up!

  SvarSlet
 8. Den er blevet rigtig fin- lidt som når man sidder og laver kruseduller mens man snakker i tlf. Knus

  SvarSlet
 9. Jeg læser med stor fornøjelse din blog med de mange flotte ting, du laver. Mine børnebørn har tegnet på krus med tush, der kan tåle opvaskemaskine. Når krusene eller andet hvidt porcelæn er dekoreret, sættes de vidst i ovnen et stykke tid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar. Hvilke tuscher har du brugt?

   Slet
 10. Skøn idé, Marianne - det må jeg prøve sammen med mit barnebarn, for hun vil elske at dekorere en tallerken.

  SvarSlet
 11. Hej! Skøn og fantastisk inspirerende blog du har her - fyldt med flotte farver og fine fotos! Tak fordi du deler med os andre! :-D Jeg har også lavet nogle platter med porcelænstuscher - det er smadder sjovt og resultatet bliver så flot, hvis man gør sig lidt umage. Kh.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar