DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 21. marts 2012

Anbefaling

Jeg kan varmt anbefale denne bog. Jeg faldt tilfældigt over den på biblioteket. Forfatterne er Rachel Søgaard, Stine Hoelgaard Johansen med bloggen stinehoelgaard og Karen Marie Dehn med bloggen Karen Marie Dehn - Kreative. Skynd dig at købe bogen eller løb op på biblioteket efter den. Der er rigtig mange lækre ting i bogen - se et lille udpluk her. 
9 kommentarer:

 1. Tusinde tak for din fine anbefaling
  Og skøn blog du har, jeg har meldt mig som fast læser

  Stine:)

  SvarSlet
 2. Uha ja,den fik jeg savlet over i seks uger da jeg lånte den på biblioteket.
  Den er bare rigtig god.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Den ER nemlig rigtig fin- du kan tro, jeg har allerede købt den og ligget og savlet flere gange, når jeg har bladret og blevet inspireret i den. Knus

  SvarSlet
 4. Tak for de pæne ord og link! Rachel har ingen blog, har forsøgt at få hende overtalt, men det er ikke lykkes endnu :0)

  KH Karen Marie

  SvarSlet
 5. Den har jeg også haft i hænderne, r meget spændende ud, men hvis ikke også den skulle være flot og inspirerende med de 3 tøser, så ved jeg snart ikke :o) Den skal helt sikkert på min ønskeseddel.

  SvarSlet
 6. Enig den bog er bare en super inspirerende - har allerede lavet flere ting fra den - et par af tingene er også endt på min blog ;O)

  SvarSlet
 7. Ja den er super ...jeg har den også. De tre damer borger altså også for flot og farverigt...

  SvarSlet
 8. Den må jeg da lige låne. Tak for tippet.

  SvarSlet
 9. Sikke en lækker bog - tusind tak for anbefalingen!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar