DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

torsdag den 22. marts 2012

Blomster og forår

Min have har altid bestået af græs og store træer. (Jeg bor jo ude i skoven). Ingen bede til hverken grøntsager eller blomster. Lige pludselig er der så sket det, at jeg har købt blomster frø. Og jeg er sandelig fast besluttet på, at de skal sås. Lupiner langs garagen og forskellige, Stolt Kavaler, Forglemmigej og Morgenfruer langs hegn. Gad nok vide om det lykkes og gad nok vide om det bliver flot. Er totalt uerfaren på det her område. 
8 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende, Marianne - en rigtig god idé! Pøj pøj med det!

  SvarSlet
 2. det bliver det - gode valg du har gjort dig.

  SvarSlet
 3. Passer perfekt til et hus i skoven.
  God fornøjelse i forårssolen :)

  SvarSlet
 4. Åh, vad roligt att titta in på din blogg, så mycket härlig inspiration och glada färger som piggar upp nu när våren är i antågande;)

  SvarSlet
 5. Lupiner er så fine og passer sig selv, glæder mig til at se dem "live"

  SvarSlet
 6. her skal der også sås frø i weekenden ..
  og jeg er vild med mine lupiner.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Det bliver da helt sikkert fint. Jeg har også lige købt blomsterfrø (mangler bare lige noget jord). Jeg fandt sådan et plastdrivhus til 10 kr. i Tiger, og nogle frøposer, så jeg skal igang med at forspire til krukker på altanen her i byen, og til et lille bed i haven på landet.
  God fornøjelse.
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 8. Lupiner er så vidunderlige! Og de er jo også at finde i den 'frie' natur, udenfor havernes regler og rammer. Så de må da passe perfekt til et hus i skoven :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar