DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

søndag den 27. maj 2012

Tålmodighed...

...er lige nøjagtig hvad der skal til. Jeg har (jubiii....) fået lov at låne overlock af veninde. (Elna Pro 704 Dex.) Hun har ikke bruget den siden hun fik den for 7 år siden, fordi hun ikke kunne tråde den. 


Nu er jeg gået i gang og nået et langt stykke. Først trådning, så klippe indstilling, så trådspænding. Svært når man aldrig i sit liv har siddet ved en overlocker. Men jeg er meget tæt på nu. Jeg giver en halv time mere inden jeg går over og svømmer i søen.
9 kommentarer:

 1. You have such creative crochet posts!! Inspirational! I posted your work today on my blog because I like it so much. Sure to visit you often from now. Happy having found you.
  Have a nice long weekend, Amina

  SvarSlet
 2. godt kæmpet,når der skal skiftes farve i sytråden kan du med fordel klippe tråden over,binde den gamle farve sammen med den nye med lille knude,tjek den ikke går op,og så ellers sy indtil maskinen har trådet sig selv :)Det er en fornøjelse med en overlocker,det bliver bare så pænt

  SvarSlet
 3. Wauv det lyder mega tidskrævende, men sikke flotte resultater du har taget billeder af.
  Jeg har heller aldrig prøvet en overlocker selv, kun hørt at de der gør helst vil have det sådan at der ikke skal skiftes farve, og det lyder som om det er tidskrævenden, så håber Gittes måde kan lykkes for dig også.

  kh. Lis

  SvarSlet
 4. Ih, du sidder inde med en del info som jeg godt kunne bruge. Har lige koebt en overlock, og aner ikke hvad de forskellige soemme skal bruges til. Er det noget du kan oplyse mig om?????

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg deler gerne alle oplysninger, men jeg er ikke så langt endnu. Det kommer :)

   Slet
 5. hatten af for at du har fået gang i overlockeren, jeg havde min stående i næsten 2 år inden jeg turde at tage kampen op med den :)

  SvarSlet
 6. Det er også et af min store ønsker at få en overlocker, den gør bare det hele lidt hurtigere, pænere og nemmere (når man først har fået tæmmet den:-) )
  Hatten af for, At du tog kampen op:-)

  SvarSlet
 7. En overlocker er en fantastisk maskine og jo flere gange man tråder den jo hurtigere går det og jo mere man bruger den, jo lettere bliver det at indstille den!
  Det tager noget længere tid at blive dus med sin overlocker, end med sin symaskine, men når man bliver det, vil man prise sig lykkelig for den tid man brugte på at sy prøver. Det ser ud som om du er kommet et langt stykke af vejen til at blive dus med din lånte maskine og jeg er overbevist om, at du vil komme til at elske den ligeså meget som alle os, der har været turen igennem og nu ikke vil undvære vores maskiner. Godt gået!

  Hilsen Lone

  SvarSlet
 8. Sikke en lækker symaskine! Flot klaret, og jeg er spændt på at se, hvad du syr, Marianne.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar