DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 9. januar 2013

Gang i fedtforbrænding

Hvis du ønsker at smidt lidt julesul, så sætter denne lille sag gang i forbrændingen. Krydret rød karry sauce - så kan du godt undlade andre krydderier. 


  • Kyllingstykker steges i wok
  • Diverse grøntsager tilsættes
  • Æble tilsættes - (mix af sødt og stærkt)
  • Posen tilsættes - (hvis du laver minimum 4 portioner)
  • Kokosmælk tilsættes


Blomkål rives groft - gives et hurtigt opkog. (Hvis du aldrig har brugt revet blomkål i stedet for ris - så er det bare at komme i gang. Det smager skønt og er meget sundere end ris.)





18 kommentarer:

  1. Ej det ser super dejligt og sundt ud! :)
    det skal helt klart prøves en dag

    SvarSlet
    Svar
    1. Det glæder mig, hvis det er en opskrift du kan bruge.

      Slet
  2. Ser superlækkert ud og må prøves her hos os i morgen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har lige hentet inspiration til aftensmad på din blog. Det er da smart.

      Slet
  3. Uhmm, og jo fedtforbrænding har jeg i den grad brug for. Revet blomkål har jeg kun smagt i råkosten , og da smager det meget bedre end de store buketter man plejer t få rå :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Revet blomkål i råkost - det var da også en idé. Den prøver jeg lige af :)

      Slet
  4. Ja, det ser rigtig godt ud.
    Snupper ideen med det samme ;o))

    SvarSlet
  5. også jeg. Det ser lækkert ud .. og karry er godt til mange ting.
    hilsen Mona

    SvarSlet
    Svar
    1. Glæder mig også over at du kan bruge opskriften.

      Slet
  6. Det ser jo hammer godt ud.
    Det skal vi have at spise imorgen.
    Krydderiposen er det føtex ??? Håber jeg

    Kh. Lis

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - jeg mener den er fra Føtex !!! Eller er jeg sikker på du kan få noget der ligner.

      Slet
  7. Må jeg anbefale at du køber ren rød karry paste hos en japansk købmand eller en 'udenlandsk' grønsagshandler - det er langt billigere og man kan selv bestemme lidt mere hvor stærkt det skal være. Man kan også få dem i alle mulige forskellige farver alt efter hvad man er til, og i sådan nogle butikker er de som regel vilde med at fortælle lidt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har ret. Karry pasta er en god idé. Jeg bruger det også nogen gange.

      Slet
  8. hej marianne, hvor ser det flot ud ....mon man kan nøjdes med et par poser karry pasta ..ren , jeg har meget at tabe..smil...
    ha en fantastisk dag.kh Diana

    SvarSlet
    Svar
    1. He, hee - hvis det bare var så enkelt. Meeen den går nok ikke :)

      Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar